Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone Season 4: Reloaded update weegt tussen 22 en 36 GB

Tijd om opnieuw je harde schijf te kuisen.

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 4 krijgen een nieuwe update. De update heet Warzone Season 4: Reloaded en is tussen de 22 en 36 GB groot, afhankelijk van het platform waarop je speelt.

De Warzone Season 4: Reloaded update is vanaf dinsdag 20 juni 8:00 uur te downloaden en introduceert verschillende nieuwe zaken.

In de eerste plaats komt er tijdelijk een Battle Royale mode voor 200 spelers, waarin 50 teams van vier spelers het kunnen uitvechten in Battle Royale Quads.

Daarnaast komen er zogenaamde 'Supply Run Contracts' die je een korting geven in een Buy Station, en een nieuwe Spotter Scope waarmee je je omgeving scant en tegenstanders markeert.

Verder is er ook de nieuwe Juggernaut Royale Mode, waarbij er een Juggernaut Suit op de map dropt.

Modern Warfare krijgt dan weer Cheshire Park, een nieuwe multiplayer map in Londen, en de terugkeer van Team Defender Mode.

De laatste nieuwigheid in de Season 4: Reloaded update is de Rytec AMR sniper rifle, een semi-automatische rifle die volgens Activision één van de meest dodelijke in de game is.

Nieuw in Modern Warfare en Warzone of ben je al een ervaren speler die zijn K/D ratio wil verhogen? Lees dan zeker eens onze Warzone gids met tips voor alles wat je moet weten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties