Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone Rebirth Island-voertuigen tijdelijk onbruikbaar door Golden Vaults glitch

Gouden wedergeboorte.

Voertuigen op de Rebirth Island-map van Call of Duty: Warzone zijn tijdelijk onbruikbaar gemaakt door ontwikkelaar Raven Software nadat spelers een Golden Vaults glitch ontdekten.

Hoewel de ontwikkelaar het in zijn tweet heeft "over een probleem dat onderzocht wordt", valt uit andere tweets op te maken dat het hier wel degelijk over de Golden Vaults glitch gaat.

Die glitch zorgt ervoor dat spelers met behulp van een voertuig toegang krijgen tot een kluis waarin high level loot zit. Normaal gezien krijg je enkel toegang tot die mysterieuze locatie en de bijbehorende 100.000 XP na het voltooien van een ingame community challenge.

Eerder liet Activision weten dat Warzone maprotatie niet haalbaar is door de installatiegrootte en wordt Snoop Dogg op 19 april een operator in Vanguard en Warzone.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties