Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone - Rebirth Island map: Zo speel je op Rebirth Island uitgelegd

Zo krijg je toegang tot de nieuwe Battle Royale map bij de lancering.

Warzone's Rebirth Island is een nieuwe map die tijdens Black Ops: Cold War Season 1 is geïntroduceerd.

Het is een bestemming die is ontworpen voor een kleiner aantal spelers - tot 40 in totaal - voor een meer gecondenseerde en heftigere ervaring.

Ondanks de lancering van het nieuwe seizoen met een Rebirth Island-specifiek evenement, is het verrassend moeilijk te betreden. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je Rebirth Island speelt bij de lancering van het nieuwe seizoen.

Zoek je naar meer informatie zoekt over het nieuwe seizoen? We hebben ook de Black Ops - Cold War: Warzone Season 1 Battle Pass skins voor je opgelijst.

Call of Duty: Black Ops Cold War and Warzone - Season One Deep Dive

Zo speel je op Rebirth Island in Warzone

In Warzone is Verdansk nog steeds de belangrijkste map, waar de meeste playlists je naartoe brengen, met het kleinere Rebirth Island dat toegankelijk is in specifiekere afspeellijsten.

Om op Rebirth Island te spelen, moet je de Resurgence Trios playlist selecteren. Dit kan veranderen naarmate het seizoen vordert, maar bij de lancering is dit de enige betrouwbare manier om toegang te krijgen tot de nieuwe map.

Als je het niet zeker weet, weet dan dat als je een playlist opent, je moet wachten tot je een lobby bent binnengegaan met andere spelers. In de tijd voordat de match begint, kun je de kaart zien die in de linker benedenhoek laadt.

Dit geeft je een aantal seconden om terug te gaan als je niet op die map wilt spelen, zodat je een andere playlist kunt kiezen. Voor ons was Resurgence Trios bij de lancering van het nieuwe seizoen de enige afspeellijst die toegang zou bieden tot Rebirth Island - en dit is een handige manier om dit de komende dagen en weken in de gaten te houden, aangezien de playlists onvermijdelijk worden aangepast.

Activision heeft al bevestigd dat de Quads playlist toegang krijgt tot de map.

Resurgence is een nieuwe spelmodus voor Warzone, met de mogelijkheid voor spelers om elke 30 seconden te respawnen tot de laatste cirkel. Hoewel Rebirth Island een eigen Gulag-systeem heeft, is die voor deze modus niet beschikbaar.

Warzone's Rebirth Island map uitgelegd

Rebirth Island vervangt de map Verdansk niet, maar zal er als alternatieve optie bijkomen in de geselecteerde modi en zal vergelijkbaar zijn met de Mini BR-modus. Dit zijn de belangrijkste zaken die je moet weten over de nieuwe map:

  • Een kleinere map voor 40 spelers
  • Gebieden waaronder Prison Block, Decon Zone, Bioweapons Labs, Chemical Engineering, Factor, Habour en meer
  • Een nieuwe Gulag in de Battle Royale-modi (niet in Resurgence)
  • Toegang tot voertuigen, zoals de Attack Helicopter

Onthoudt dat er een Rebirth Island-specifiek evenement plaatsvindt tot 4 januari 2021, waar je unieke beloningen kunt verdienen door 16 map-specifieke missies te voltooien.

Veel plezier met het nieuwe seizoen!


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties