Skip to main content

Warzone Vault Keycards: Nakatomi Vault openen uitgelegd

Zo krijg je toegang tot Nakatomi Plazas grootste geheim.

De Nakatomi Vault is het grootste geheim van Warzones recente mid-season Reloaded update.

Als onderdeel van de Nakatomi Tower kun je meerdere verdiepingen van de iconische toren uit de originele film Die Hard verkennen, en een aantal thematische challenges tegenkomen.

Via de challenges verkrijg je Keycards om de vault mee te openen - waardoor je een hoop geld krijgt en een aantal unieke beloningen.

Natuurlijk, Warzone is Warzone, je hebt altijd de mogelijkheid om de buit van andere spelers te pakken...

Op deze pagina:

80's Action Heroes Trailer | Call of Duty: Black Ops Cold War and WarzoneBekijk op YouTube

Hoe open je de Nakatomi vault in Warzone?

Het openen van de Vault in Nakatomi Plaza is een vrij eenvoudig proces... in theorie. Hieronder staan de stappen voor het openen van de vault in het kort:

  1. Voltooi een van de drie side missions in Nakatomi Plaza om een Keycard te krijgen
  2. Bezoek Floor 31 van Nakatomi Plaza
  3. Gebruik de Keycard om de Vault te openen, en nog eens voor een deposit box voor extra beloningen

In de praktijk is het een stuk moeilijker dan beschreven, de volgende secties leggen onze aanbevelingen uit om je doel te bereiken, maar houd er rekeening mee dat een heleboel andere spelers hetzelfde willen doen - vooral bij een introductie van een locatie. Verwacht in ieder geval een heleboel concurrentie.

Zo krijg je de Vault Keycards in Warzone

Vault Keycards krijg je op twee manieren: door een van de Nakatomi side missions te voltooien, of door een speler uit te schakelen die een Keycard bij zich heeft en zijn lichaam te looten.

Van de drie side missions is Unfinished Business via Plunder het makkelijkste om te voltooien. Je mag namelijk zo vaak mogelijk dood gaan en de tijd nemen om de drie crates te vinden.

Bekijk op YouTube

Omdat het een Scavenger-achtig contract is, zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar, dus je moet aan het begin van de match er zo snel mogelijk bij zijn.

De andere twee, Hostile Fire (op het dak C4 ontmantelen) en Deal Gone Wrong (het verslaan van waves in de parkeergarage) werken enigszins anders, in de zin dat ze door andere spelers kunnen worden onderbroken.

Op zich zijn de challenges niet al te lastig, maar als er ook nog andere spelers bij komen kijken, is het behoorlijk frustrerend. Andere spelers kunnen namelijk campen en op het laatste moment de beloning opeisen.

Aan de andere kant, weet je dat je ook andere spelers uit kan schakelen als je wanhopig bent. Als je in de buurt van het dak of de parkeergarage bent, weet je dat er op dat moment een side mission actief is.

Na het voltooien van een van de drie side missions, krijg je een Vault Keycard. Interessant is dat bij elke challenge een Keycard met een ander nummer hoort. Oftewel, elke Keycard opent de Vault, maar elke unieke Keycard komt overeen met een specifiek kluisje binnenin de Vault voor extra beloningen.

Waar is de Nakatomi Vault locatie in Warzone?

Zodra je de Vault Keycard hebt, is het tijd om de Nakatomi Vault te openen.

Bekijk op YouTube

De locatie van de Nakatomi Vault is te vinden op Floor 31, die je bereikt door eerst via de centrale liftschacht naar Floor 30 te gaan en vervolgens de trap te nemen. (Je gaat gemakkelijk twee verdiepingen omhoog, dus bekijk de nummers op de muur, terwijl je naar boven gaat.)

Ga vervolgens naar de oostkant van het gebouw, waar een zwarte, ronde deur is. Aan de linkerkant zit een computerconsole waar je een van je Vault Keycards kunt gebruiken.

Door dat te doen, gaat de deur van de Vault open, maar is wel een probleem. Alle spelers in de buurt krijgen een melding dat de deur geopend is. Daardoor weten ze dat de Vault toegankelijk is, waardoor je een aantal seconden moet overleven, terwijl de deur opengaat voordat je naar binnen mag.

Aan het begin van de mid season update is het verstandig om ervan uit te gaan dat spelers bij de Vault campen, zelfs als ze geen Keycard hebben. Net als bij side missions heb je de keuze om hetzelfde te doen, maar eerlijk is eerlijk, het is leuker om al het zware werk zelf te doen. Daarnaast zijn de side missions niet zo lang als je ze begrijpt.

En zelfs als je geen Keycard hebt of niet het geduld hebt om al het bovenstaande te doen, heeft iedereen de mogelijkheid om de Vault te bezoeken zodra die open is. Dus als je nieuwsgierig bent, neem dan gerust een kijkje. Misschien ligt er nog wel wat geld.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Warzone Vault Keycard beloningen uitgelegd

Eenmaal in de Vault zijn er twee kamers vol met geld - genoeg om flink wat voorsprong in Battle Royale of Plunder te pakken.

Daarnaast zijn er drie genummerde kluisjes, die met de betreffende Vault Keycard geopend worden.

Naast meer geld in elk kluisje, zit er ook een extra beloning in:

Vault Keycard 1 (Unfinished Business) - Specialist Bonus
Vault Keycard 2 (Hostile Fire) - Advanced UAV killstreak
Vault Keycard 3 (Deal Gone Wrong) - Contraband contract voor een willekeurige weapon blueprint

De eerste twee zijn het meest verleidelijk, vooral omdat de Specialist Bonus alle class en weapon perks vrijspeelt. Ondertussen is het Contraband-contract handig voor verzamelaars van blueprints - maar weet dat er geen nieuwe weapon blueprints zijn als onderdeel van het evenement. Dus je krijgt er eentje die al eerder is uitgebracht.

Zodra je alles in Nakatomi geplunderd hebt, moet je zeker de andere nieuwe locaties bekijken als onderdeel van de Reloaded update, inclusief de Survival Camps en CIA Outpost.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next