Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone Nakatomi Plaza side missions: Zo ontmantel je C4, en het voltooien van Unfinished Business en Deal Gone Wrong

Onze uitleg over hoe je de Die Hard challenges kunt vinden en voltooien.

Nakatomi Plaza in Warzone is een van de nieuwe locaties van de mid-season Reloaded update.

Rechtstreeks overgenomen uit het origineel Die Hard, is dit een van de meest iconische - en gemakkelijkst te vinden - van de drie nieuwe locaties aan de jaren '80 map, torenhoog in Downtown.

Als je eenmaal Nakatomi Plaza hebt gevonden, zijn er binnen een aantal side missions die je vindt als je de toren verkent - het voltooien ervan is verplicht als onderdeel van de challenges van het 80s Action Heroes-evenement.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube video80s Action Heroes Trailer | Season Three | Call of Duty®: Black Ops Cold War & Warzone™
80's Action Heroes Trailer | Call of Duty: Black Ops Cold War and Warzone

Nakatomi Plaza locatie in Warzone

Nakatomi Plaza - of Nakatomi Tower zoals de locatie in-game heet - is te vinden in het midden van Downtown:

Je ziet de locatie makkelijk van een afstand, omdat het veruit het allerhoogste gebouw in de omgeving is.

Je hebt een aantal keuzes om te starten met het verkennen van Nakatomi Plaza - op het dak landen (het snelst) en naar beneden werken naar de kantoorverdiepingen, of vanaf de begane grond om vervolgens via de liftschachten naar boven te gaan.

Het is niet alleen een ontzettend interessante locatie om te verkennen, het bevat ook een aantal geheimen en bonus side missions.

Warzone Hostile Takeover challenge: Nakatomi Plaza side missions uitgelegd

Als je eenmaal Nakatomi Plaza hebt gevonden, zijn er drie verschillende side missions die je vindt als je de locatie verkent.

Dat zijn:

  • Hostile Fire: Vind en ontmantel C4-locaties
  • Unfinished Business: Vind drie crates
  • Deal Gone Wrong: Elimineer meerdere waves van vijanden

Hieronder staat hoe je alle Nakatomi Plaza side missions start en voltooit. Als je een missie voltooit, krijg je een Vault Keycard, en rond je 'Hostile Takeover' van de 80s Action Heroes challenges set af.

Uit onze ervaring blijkt dat Unfinished Business tijdens Plunder het makkelijkste is, want als je er eenmaal aan begint, heb je de mogelijkheid om er dan zo lang mogelijk over te doen en is het niet erg om wat vaker dood te gaan.

We kwamen er ook achter dat het ontmantelen van C4 als onderdeel van Hostile Fire vrij snel te doen was - maar net als bij Deal Gone Wrong mag je poging niet door andere spelers worden onderbroken.

Zo voltooi je Hostile Fire, en vind en deactiveer alle C4-locaties in Warzone

Als je op het dak landt, hoor je misschien gepiep. Dat wijst erop dat C4 ergens op de ventilatieopeningen en leidingen op het gebouw te vinden is. Ga met het ontmantelen aan de slag om de Hostile Fire challenge te starten.

Vanaf daar moet je nog drie C4 locaties vinden. Voor ons bevonden ze zich allemaal bovenop het dak, met drie buiten en eentje binnen op dezelfde verdieping. We hadden geluk en hadden het dak voor onszelf, zodat we ze alle vier gemakkelijk en veilig konden ontmantelen.

Dat gezegd hebbende, er is ook een helikopter aanwezig waar je voor moet oppassen. Hij beweegt af en toe, waardoor je dekking moet zoeken. Als bonus levert het neerhalen van de helikopter een speciale kist met bruikbare loot.

Net zoals bij de meeste supply drops, is het ook voor andere spelers te zien.

C4-locaties worden waarschijnlijk per match gerandomiseerd, maar als je op het dak blijft, naar piepjes luistert en goed naar flitsen van LEDjes zoekt, moet je ze snel vinden.

Als je geen C4 vindt, is de kans groot dat een andere speler de challenge al is begonnen - in dat geval is het verstandiger om de andere challenges te doen (zoals de Happy Trails challenge).

Na het voltooien krijg je Vault Keycard - 2.

Zo voltooi je Unfinished Business in Warzone

Unfinished Business is een speciale Scavenger contract die je de opdracht geeft om in de juiste volgorde drie crates te openen.

Cover image for YouTube videoWarzone Unfinished Business mission gameplay

De beste manier om elk contract te voltooien is om de map te openen zodra de match begonnen is. Zoom nu in op Nakatomi Plaza, en zoek de Unfinished Business intel - het lijkt een beetje lichtgeel. Net als bij elk ander contract heb je de mogelijkheid om het te taggen, zodat het op je scherm verschijnt als je de map verlaat.

Bereik de locatie nu zo snel mogelijk. De moeilijkheid met deze challenge is dat slechts een team of speler er eentje mag pakken - je moet dus snel zijn. We weten niet zeker of het contract na verloop van tijd weer beschikbaar is - zoals dat met de Adler contracts het geval was.

Eveneens is Plunder aan te raden om het contract te voltooien, want als het oppakt en dan sterft, heb je tenminste de mogelijkheid om het contract tijdens dezelfde match voort te zetten. Als je in een team speelt, blijft het contract actief voor je teamgenoten als je het contract oppakt en vervolgens doodgaat.

Vanaf daar is het proces vrij eenvoudig - open elke crate in volgorde, zoals je zou doen met een Scavenger contract.

De middelste verdiepingen zijn trouwens moeilijk bereikbaar, omdat je vanaf de begane grond waarschijnlijk ladders en glazenwassersplatforms moet gebruiken.

Na het voltooien ontvang je Vault Keycard - 1.

Zo voltooi je Deal Gone Wrong in Warzone

Deal Gone Wrong speelt zich, net als de C4-locaties, af op een specifieke locatie, in plaats van het dak te beklimmen, ga je naar het onderste gedeelte van de toren.

Om specifieker te zijn, ga je naar de laagste van de twee parkeerplaatsen onder de toren. Er zijn twee manieren om de parkeerplaats te bereiken - ofwel vanaf de hellingen buiten en aan de zijkant van de toren, ofwel door de liftschacht in het midden van de begane grond te betreden en naar beneden te gaan.

Ga nog een verdieping lager om vervolgens een witte vrachtwagen te vinden met apparatuur erin. Als je die nadert, komt er de prompt 'Start Deal Gone Wrong' tevoorschijn.

Daardoor komen er twee waves tevoorschijn, waarvan de tweede een juggernaut-achtige heavy heeft die wat extra voorzichtigheid en krachtige wapens vergt.

Dankzij de verschillende plekken om cover te pakken en een ammo station is het niet een al te lastige challenge. Het wordt lastiger als je andere spelers moet afweren. Aan de andere kant kun je hetzelfde met andere spelers doen - en de kans is groot dat als je midden in een match naar beneden komt, je de poging van een ander team onderbreekt.

Het goede nieuws is dat er blijkbaar geen limiet is aan het aantal keren dat je dat kunt doen - in Plunder onderbraken we de poging van iemand anders, en kwamen we later terug om de challenge voor onszelf te beginnen.

Na het voltooien ontvang je de Vault Keycard - 3.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Zo voltooi je de Happy Trails challenge in Warzone

Naast de bovengenoemde side missions is er nog een andere 80s Action Heroes challenge: het overleven van een sprong naar de grond vanaf de top van de Nakatomi Tower.

Dat is gelukkig zo eenvoudig als het klinkt; begin op het dak, ren en spring van de zijkant af. Gebruik vervolgens je parachute als je valt en land dan ergens in de buurt op de grond. Als het lukt, verschijnt de melding dat je de challenge hebt voltooid.

Dat is alles. Hoewel we het niet hebben getest, moet je ervoor zorgen dat je specifiek op de grond landt en niet op een ander gebouw, want dat is mogelijk een specifieke eis.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties