Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone krijgt mogelijk counter UAV's

Een grondige verschuiving van de meta?

Call of Duty: Warzone krijgt binnenkort waarschijnlijk counter UAV's. Sommige spelers zagen het item verschijnen door een glitch in het Buy Station.

Sinds de release van de Warzone Season 4: Reloaded update vorige week hebben spelers al ontdekt dat als je vier UAV's tegelijk activeert, je de radar van alle andere spelers verstoort. Dit is normaal het gevolg van het inzetten van een Counter UAV zoals we dat kennen uit vorige Call of Duty-games.

Nu lijkt het erop dat de optie eraan komt om een Counter UAV als item te kopen met hetzelfde effect. TwitterWWE op Reddit plaatste een screenshot van een Buy Station dat door een glitch de Counter UAV toont als een koopbaar item. Die kost 4.500 dollar, wat meer is dan een standaard UAV.

Sindsdien hebben meer spelers gemeld dat ze het item al zagen verschijnen in een Buy Station. Bij iedereen is de beschrijving hetzelfde: "Een drone die alle vijandelijke minimaps verstoort, ongeacht hun afstand, en hun HUD steeds meer verstoort naarmate ze dichter bij het aangeduide gebied komen".

De toevoeging van een Counter UAV kan de meta van de game in een nieuw evenwicht duwen. De radar is momenteel essentieel om in te schatten of er tegenstanders in een gebouw zitten, of je kan het inzetten om te ontsnappen aan een ander team. Met een Counter UAV zullen spelers meer rekening moeten houden met het mogelijke verrassingseffect.

Wanneer de Counter UAV beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend. Maar aangezien het item al in de game zit, zal het niet lang meer duren.

In ander Warzone-nieuws: er beginnen steeds meer berichten binnen te komen over wat er te wachten staat in Warzone Season 5. Zo zal het stadium opengaan en krijgt Warzone een rijdende trein.

Op zoek naar manieren om je Warzone-skills te verbeteren? Neem dan eens een kijkje naar onze Warzone gids met tips voor beginners en gevorderden!

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties