Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone Haunting of Verdansk releasetijd, plus alles wat je over Warzone's Halloween-evenement moet weten

Wat komt er in het twee weken durende evenement?

Haunting of Verdansk is Warzone's Halloween-evenement.

Het evenement lanceert eind oktober en zal de Verdansk map via verschillende playlists op een aantal manieren transformeren, waaronder de toevoeging van Call of Duty's Zombies.

Er komen ook een aantal nieuwe challenges en natuurlijk skins, waaronder een aantal bekende gezichten uit iconische filmfranchises.

Op deze pagina:

Warzone Haunting of Verdansk releasetijd in BST, CEST, EDT en PDT uitgelegd

De Warzone Haunting of Verdansk startdatum is dinsdag 20 oktober en de update wordt verwacht op de volgende tijden:

  • UK - 18u00 (BST)
  • Europa en het Midden-Oosten - 19u00 (CEST)
  • Oostkust USA - 13u00 (EDT)
  • Westkust USA - 10u00 (PDT)

Die tijden zijn gebaseerd op wanneer eerdere evenementen live zijn gegaan. Wat betreft de download, als je de game afgelopen week geüpdatet hebt, zou je alles moeten hebben wat je nodig hebt om het evenement te kunnen spelen.

Warzone's Haunting of Verdansk update details uitgelegd

Hoewel Warzone al eerdere evenementen heeft gehad, voelt Haunting of Verdasnk aan als een grote stap vooruit - met belangrijke veranderingen van de map en skins als onderdeel van het Halloween-thema. Waaronder:

  • Een 'Haunted'-versie van Verdansk in Warzone, die zich 's nachts afspeelt en een aantal spookachtige aanpassingen heeft. "Hoewel de gloed van de volle maan totale duisternis voorkomt, willen spelers mischien toch wat thermische optica in hun uitrusting stoppen om vijanden makkelijke te spotten, of Cold-Blooded gebruiken om dat tegen te gaan," aldus de officiële omschrijving.
  • 16 Trick-or-Treat-beloningen, die te vinden zijn in nieuwe supply boxes, die universele beloningen bieden (zoals blueprints, charms, een holographic watch en meer) of zelfs een jumpscare. Als je alle 16 beloningen verzamelt, krijg je de Pumpkin Punisher Legendary Assault Rifle blueprint.
  • Nieuwe Warzone-modi, waaronder Zombie Royale, Juggourdnaut Royale, Nightime BR en in de tweede week, Nighttime Plunder.
  • Nieuwe Modern Warfare multiplayer modi, inclusief Onslaught-er Mode, TDM Snipers Only, Gunfright en Halloween Mosh Pit.
  • Tijdens Week 2, een Double XP weekend.
  • Nieuwe bundels met een Halloween-thema in de in-game winkel, inclusief enkele die gebaseerd zijn op filmfranchises zoals The Texas Chainsaw Massacre en Saw.

Warzone Haunting of Verdansk einddatum

Het Haunting of Verdansk-evenement loopt van dinsdag 20 oktober tot dinsdag 3 november 2020.

Aangezien het evenement twee weken duurt, kun je verwachten dat er nieuwe playlists en bundels in en uit de rotatie komen - dus als je iets wil bemachtigen, houd dan de game tijdens het evenement in de gaten.

Succes met overleven tijdens Haunting of Verdansk!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties