Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone-hackers geven bekende streamers zetje naar level 1000

En ontgrendelen alle weapon camos.

Enkele bekende Warzone-streamers werden vannacht door hackers belaagd en bereikten als gevolg onmiddellijk level 1000 en ontgrendelden alle weapons camos, waaronder de moeilijk te ontgrendelen Dark Matter camo. Dat melden de getroffen streamers zelf via Twitch, YouTube of Twitter.

Onder de getroffen streamers vinden we Nick "NICKMERCS" Kolcheff met 1,9 miljoen volgers op Twitter, 5,9 miljoen volgers op Twitch en 3,95 miljoen volgers op YouTube. Ook streamers Faze's Swagg, Biffle en Smixie zijn gehackt. Het is onduidelijk of de hackers een foutje hebben gemaakt en de streamers per ongeluk of met opzet een zetje hebben gegeven.

Cover image for YouTube videoMY WARZONE ACCOUNT GOT HACKED! LEVEL 1000 GLITCH!

Ondanks alle inspanningen van Actvision blijft Warzone met een cheatersplaag kampen. Dat bleek onlangs nog toen cheaters machine learning gebruikten om te cheaten op console en je dankzij een Warzone glitch met een parachute in Gulag-matches kon neerdalen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties