Skip to main content

Warzone glitch laat je met parachute afdalen in Gulag-matches

Parashoot and run.

Dankzij een Warzone-glitch is het mogelijk om met een parachute af te dalen in Gulag-matches om vijanden uit te schakelen. Dat onthult de spelers die de glitch ontdekte via YouTube.

In het korte filmpje zie je hoe YouTuber NTrippy in een Gulag-match afdaalt en een speler uitschakelt terwijl hij zelf geen schade oploopt omdat hij onschendbaar is. Hoe je de glitch precies activeert, onthult NTrippy naar eigen zeggen binnen enkele dagen.

Wie de beschrijving van het filmpje leest, ontdekt dat de glitch om een onbekende reden wordt geactiveerd wanneer je wacht op je beurt in de Gulag. De glitch is tijdsgebonden en wanneer deze is uitgewerkt, kom je terecht in een legitieme Gulag-match en ben je ook niet langer onschendbaar.

Bekijk op YouTube

In andere Call of Duty-nieuws maakte ontwikkelaar Treyarch de Black Ops Cold War Zombies-map Mauer Der Toten releasedatum bekend.

Verder lees je op onze site wat de Black Ops - Cold War: Warzone Season 4 Battle Pass Tiers zijn en krijg je een overzicht van alle Call of Duty: Warzone gidsen en tips voor geavanceerde spelers.

Read this next