Skip to main content

Warzone CIA Outpost locatie uitgelegd

Waar je begint met het zoeken naar Rambo-thema locaties.

De CIA Outpost in Warzone is een van de aanpassingen aan de map tijdens de mid-season Reloaded update.

De CIA Outpost is waarschijnlijk een van de onopvallendste van de drie toevoegingen aan de map, aangezien het te maken heeft met Rambo en de Survival Camp locaties - maar het is een handig beginpunt als je op zoek bent naar laatstgenoemde.

Er is ook een handige manier om je te helpen om de locatie te verdedigen als je daar eenmaal gearriveerd bent. We gaan dat, net als de CIA Outpost locatie, op deze pagina uitleggen.

Op deze pagina:

80's Action Heroes Trailer | Call of Duty: Black Ops Cold War and WarzoneBekijk op YouTube

CIA Outpost locatie in Warzone

De CIA Outpost is in het noorden van de map te vinden, binnenin de Military Outpost locatie:

Warzone CIA Outpost locatie map.

Om specifiek te zijn, wil je een van de bunkers ten zuiden van de landingsbaan bezoeken, gemarkeerd met 21 aan de buitenkant.

Bij ons waren er een aantal contracts in de bunker - wat een snelle manier is om het in een oogopslag te zien.

Binnen zie je een aantal computers en andere apparatuur, waaruit blijkt dat je op de juiste locatie bent.

Als je zoals ons bent, had je misschien verwacht dat de CIA Outpost op het vliegveld zou zijn, gebaseerd op de teaser in de aanloop naar het evenement - maar het blijkt dat ze de hanger bedoelen in de buurt van de andere landingsbaan in het noorden van de kaart.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Wat kun je bij de CIA Outpost in Warzone doen?

De CIA Outpost is verbonden met een andere locatie als onderdeel van het jaren '80 evenement - Survival Camps.

Aan de achterkant van de basis is een kaart te vinden. Je hebt de mogelijkheid om ermee te interacteren, waardoor je eigen kaart wordt bijgewerkt met een aantal groene cirkels.

Dat zijn de eerder genoemde Survival Camps - daardoor is de CIA Outpost een handig startpunt voor het evenement.

Onze gids met de Survival Camp locaties is waarschijnlijk op de lange termijn nuttiger om je te besparen dat je elke match naar deze locatie moet, maar het is dus een handig startpunt als je alles in-game wilt doen.

Voor de rest, als je naar boven gaat, heb je de mogelijkheid om een bombardement op te roepen. Dat bedekt de locatie met artillerie, wat handig is als je andere spelers je locatie ziet naderen.

Voor zover we weten heb je alleen de mogelijkheid om dat één keer per match te doen - tenzij de cooldown-periode langer duurt dan de tijd die we nodig hadden om de locatie te bezoeken. Dus houd daar rekening mee.

Verder is er, naast de hangardeuren aan de voorkant, een doorgang en een gewone deur aan de achterkant. Perfect voor als je snel weg moet, of een hinderlaag wilt opzetten.

Als je meer hulp nodig hebt met de mid-season update, zie dan onze pagina over het voltooien van de Nakatomi side missions.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next