Skip to main content

Warzone Blueprints opgelijst - Blueprint Blitz release tijd en alle Blueprints unlocken uitgelegd

Red room blitz.

Blueprints zijn een belangrijk onderdeel van de wapenaanpassingen in Warzone en als je er in de vorige seizoenen een hebt gemist, krijg je met de komende Blueprint Blitz-evenement een tweede mogelijkheid.

Het nieuwe wereldwijde evenement richt zich op drops die aanwezig waren in eerdere Contraband Contracts en gaat tijdens Season 4 Reloaded plaatsvinden.

Op deze pagina vind je een lijst met alle voorgaande Blueprints van Contraband Contracts en hoe Blueprint Blitz werkt, zodat je eindelijk aan je verzameling kunt beginnen.

Op deze pagina:

Mauer Der Toten Trailer | Season Four | Call of Duty®: Black Ops Cold War - ZombiesBekijk op YouTube

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 4 Battle Pass skins, de Nail Gun en Uplink Stations en Satellites.

Hoe Blueprint Blitz werkt in Warzone uitgelegd

Blueprint Blitz is een volledig nieuw evenement in Warzone, die op een soortgelijke manier als een Double XP-weekend werkt.

Tijdens deze periode werken de Contraband Contracts anders dan gewoonlijk. Nu na het voltooien van twee gewone contracten, wordt automatisch een Contraband Contract beschikbaar.

Deze speciale opdrachten geven je permanente Blueprints voor specifieke wapens en ook geld om uit te geven tijdens de match. De frequentie ervan is nogal onvoorspelbaar, dus dit evenement lijkt een goede kans te zijn om gemiste Blueprints in te halen.

Of je nu net begonnen bent met het spelen van Warzone of wilt uitzoeken en zien welke er ontbreken... wij hebben alle eerder uitgebrachte Blueprints opgelijst.

Alle Contraband Contract Blueprints in Warzone opgelijst

Het is het vermelden waard dat er twee soorten Blueprints te krijgen zijn. Sommige, zoals de Lonely Lagoon of de Karbonite waren onderdeel van Contraband Contracts, maar voor andere moest een seizoensgebonden easter egg worden voltooid, die vervolgens het bijbehorende contract opleverde.

Het is momenteel onduidelijk of we ze allemaal zien terugkeren, maar in elk geval vind je hieronder de volledige lijst, tot en met Season 4 Reloaded:

NaamAfbeeldingWapenOriginele release
Bat Out of Hell
Striker 45Gedebuteerd als onderdeel van het Haunting in Verdansk Halloween-evenement in Season 6
Fluid Dynamics
Kar98kGedebuteerd in Season 5
Bay of Pigs
SKSGedebuteerd als belonging voor het voltooien van het Reveal evenement in Warzone Season 5
Red Room
Milano 821Gedebuteerd als beloning voor het voltooien van de Rebirth Island easter egg in Warzone tijdens Season 1
Enigma
CR-56 AMAXGedebuteerd als beloning voor het voltooien van het Stadion easter egg in Warzone tijdens Season 5
Firebrand
Bruen MK9Gedebuteerd als beloning voor het voltooien van de Subway easter egg in Warzone tijdens Season 6
Mud Drauber
MP7Gedebuteerd als beloning voor het voltooien van de Bunker 11 easter egg in Warzone
Karbonite
EBR-14Gedebuteerd in Season 5
Lonely Lagoon
AX-50Gedebuteerd in Season 4

Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Blueprint Blitz-schema: Wanneer is het Blueprint Blitz-evenement?

Blueprint Blitz werkt op een soortgelijke manier als een Double XP-weekend, maar het is wel een evenement zonder een vooraf vastgelegde planning. Dat betekent dat ontwikkelaar Raven aankondigt wanneer het plaatsvindt en voor hoe lang. Meestal gebeurt dat via social media.

Op dit moment weten we nog niet wanneer het Blueprint Blitz-evenement plaatsvindt. Op de lanceringsdag van Season 4 Reloaded zei ontwikkelaar Raven dat het tijdens het huidige seizoen zal plaatsvinden, wat betekent dat we misschien één of twee weken moeten wachten.

Verschillende details, zoals of we alle vorige Blueprints gaan zien en of er veranderingen zijn in de manier waarop je ze kan krijgen, moet nog worden afgewacht. Maar tot die tijd, heb je alvast de mogelijkheid om je in te lezen over de beste wapens in Warzone.

Read this next