Skip to main content

Warzone Contextual Tap en Black Ops - Cold War Prioritize Interact: Hoe tap gebruiken om voorwerpen op te pakken uitgelegd

Uit een ander vaatje.

Via de opties Warzone Contextual Tap en Black Ops: Cold War Prioritize Interact verander je de wijze waarop je voorwerpen met een controller oppakt.

Het is geen nieuwe optie, maar je hebt het eventueel over het hoofd gezien, als je er vooraf niet van op de hoogte was. Aangezien de game continu verandert met nieuwe season updates, is er nooit een verkeerd moment om de optie eens te testen en te kijken of het naar je zin is.

Als je niet langer de knop om te interacteren ingedrukt wilt houden en in plaats daarvan tap wilt gebruiken om voorwerpen op te pakken, geeft deze gids je een overzicht van hoe Contextual Tap werkt in Warzone en hoe Prioritize Interact werkt in Black Ops - Cold War, inclusief de stappen die je moet nemen om beiden te activeren.

Op deze pagina:

80's Action Heroes Trailer | Call of Duty: Black Ops Cold War and WarzoneBekijk op YouTube

Wat is Contextual Tap in Warzone en Prioritize Interact in Black Ops - Cold War?

Contextual Tap en Prioritize Interact is een speciale optie met een andere naam in de settings, die het gedrag van de interactieknop verandert wanneer je een controller gebruikt. Telkens wanneer je in de buurt komt van een wapen of voorwerp op de grond en andere oppervlakken, verschijnt er een melding om het voorwerp op te pakken.

Standaard moet je de interactieknop (X op Xbox, Vierkant op PlayStation) eventjes ingedrukt houden om de actie uit te voeren, maar Contextual Tap en Prioritize Interact veranderen dat, zodra je alleen nog hoeft te tikken om het voorwerp op te pakken.

Dat kan voordelig zijn, omdat je dan sneller loot, evenals andere acties zoals het openen van deuren en het betreden van voertuigen. Houd er wel rekening mee dat het herladen van je wapen hierdoor enigszins wordt beïnvloed.

Als je op de interactieknop drukt zonder dat je een wapen of voorwerp in de buurt hebt, ga je je wapen herladen. Als je in de buurt bent van iets dat je een prompt geeft, moet je de knop inhouden om je wapen te herladen. Vergeet dat dus niet als je in een voertuig zit, want je springt er automatisch uit door te tappen.Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Hoe zet je Contextual Tap aan in Warzone?

De manier om Contextual Tap aan te zetten is vrij eenvoudig en kost je waarschijnlijk niet meer dan een paar seconden:

  1. Ga naar het menu Options
  2. Ga naar de tab Controller
  3. Scroll helemaal naar beneden naar de Weapons-sectie
  4. Zoek naar de Use/Reload Behavior-optie
  5. Wissel naar Contextual Tap

Hoe zet je Prioritize Interact aan in Black Ops - Cold War?

Als je in plaats daarvan Black Ops - Cold War speelt, heb je de keuze om dezelfde optie te kiezen - het verschil zit hem in de naam en de locatie:

  1. Ga naar het menu Options
  2. Ga naar de tab Controller
  3. Scroll helemaal naar beneden naar de Advanced-sectie
  4. Zoek naar de Use/Reload Behavior-optie
  5. Wissel naar Prioritize Interact

Dat is alles. Het duurt waarschijnlijk even voordat je er aan gewend bent, maar hopelijk is het nuttig. Veel plezier met het looten!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next