Skip to main content

Warzone beste XM4 loadout: Onze XM4 class aanraders en hoe je de XM4 unlockt uitgelegd

Zo haal je het meeste uit de XM4 in Call of Duty: Warzone.

De XM4 is de eerste assault rifle dat je krijgt in Black Ops Cold War.

De XM4 blijft een geweldig allround assault rifle, dat zowel van dichtbij als van veraf dodelijk is.

In deze XM4 Warzone gids leggen we je alles uit wat je moet weten over deze assault rifle. We vertellen je hoe de XM4 in Warzone te unlocken valt, wat de beste XM4 loadout is en wat de ideale XM4 perks en equipment zijn om dit wapen ten volste te gebruiken.

Op deze pagina:

Season Four Gameplay Trailer | Call of Duty: Black Ops Cold War en WarzoneBekijk op YouTube

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 4 Battle Pass skins, de Nail Gun en Uplink Stations en Satellites.

De XM4 in Warzone unlocken

De XM4 is meteen beschikbaar zodra je Call of Duty: Warzone opstart. Geen nood aan grinden dus! Dankzij de crossover tussen Black Ops Cold War en Warzone is dit de assault rifle waarmee je start.

Ook in Black Ops Cold War krijg je de XM4 zodra je de multiplayer opstart.

Beste Warzone XM4 loadout en attachments

Hieronder vind je een uitgebreide lijst met de beste attachments die je op de XM4 kunt zetten om het wapen optimaal te gebruiken, en de niveaus waarop je de attachments kunt vrijspelen.

 • Muzzle: Agency Suppressor (unlockt op level 46)
 • Laser: Tiger Team Spotlight (unlockt op level 40)
 • Stock: Raider Pad (unlockt op level 54)
 • Ammunition: 45 Rnd (unlockt op level 31)
 • Rear Grip: Airborne Elastic Wrap (unlockt op level 53)

Allereerst wil je de Agency Suppressor als muzzle gebruiken. Dit is al een tijdje een populaire keuze en het werkt hier geweldig. Het verbetert de verticale terugslagcontrole en verhoogt zowel de kogelsnelheid als het schadebereik - naast de geluidsonderdrukking, natuurlijk. Het heeft invloed op de snelheid van ADS en de algemene stabiliteit van het richten, maar niet tegen een hoge tol.

Voor de laser van de XM4, zijn we gegaan voor de Tiger Team Spotlight. In plaats van te kiezen voor een optic, verbetert dit laser attachment je algemene bewegingssnelheid met dit wapen, waardoor het gemakkelijker wordt om vijanden neer te halen en het vult de gehele build op de best mogelijke manier aan.

Hoewel de Agency Suppressor een must is, is het compenseren van zijn gebreken essentieel. Daar gebruiken we de Raider Pad voor. De ADS vuur- en bewegingssnelheid is dan verbeterd en de sprinttijd om te vuren is verkort. De nauwkeurigheid van hip fire is iets verminderd, maar afgezien daarvan zijn de verbeteringen van de mobiliteit meer dan welkom.

Over munitie. Wij kiezen voor de 45 Rnd hier, aangezien de XM4 absoluut die extra kogels kan gebruiken.

Als laatste is de Airborne Elastic Wrap een goeie keuze als rear grip. Hiermee verhoog je de ADS snelheid, je stabiliteit en je weerstand tegen flinching. Dit gaat weliswaar ten koste van de ADS, je normale snelheid tijdens het vuren en je 'sprint to fire' tijd. Maar onthou, de stock compenseert deze gebreken perfect.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone XM4 class maken, perks en equipment

Net zoals hierboven, kan je hier de volledige lijst vinden van de beste equipment items die je samen met de XM4 in je custom Warzone class kan gebruiken.

 • Perk 1: Quick Fix (unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (unlockt op level 1)
 • Secondary: Swiss K31 (unlock je door 2 Headshot kills te halen in 15 verschillende uitgespeelde matches met een sniper rifle)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (unlockt op level 30)
 • Lethal: Claymore (unlockt op level 1)

Met deze XM4 build zal het niet lang duren voordat je vijanden neerhaalt, en dat is waarom Quick Fix gebruiken om bij de start van elk gevecht meteen je health te beginnen hergenereren een ideale combo is. Als level 42 te hoog gegrepen is voor je, dan raden we je E.O.D. aan, aangezien je daarmee minder damage krijgt van non-killstreak explosieven en vuur. Gebruik deze tot je Quick Fix vrijgespeeld hebt.

Zoals altijd stellen we Overkill voor als tweede Perk. Neem de Swiss K31 als ideale aanvulling. Deze sniper rifle is erg snel en kan over gigantische afstanden veel schade aanrichten.

Als er toch iemand voorbij jou en je sniper rifle sluipt, dan is Amped ideaal om de snelheid van je bewegingen wat te verhogen.

Als extra equipment is de Heartbeat Sensor erg nuttig om vijanden en hun locaties te ontdekken. Als laatste is de Claymore ideaal om je positie te verdedigen tegen agressieve vijandige spelers.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next