Skip to main content

Warzone beste TEC-9 loadout: Onze TEC-9 class aanraders en hoe je de TEC-9 unlockt uitgelegd

Tec it.

De TEC-9 is een nieuwe SMG die tijdens Season 5 zowel in Black Ops: Cold War als Warzone zijn opwachting maakt.

In tegenstelling tot veel recente wapens in deze categorie, is dit een semi-automatische SMG. Dat betekent dat jij degene bent die elke kogel afvuurt. Het kan natuurlijk snel achter elkaar, maar het is toch anders. Dat gezegd hebbende, het is niet minder dodelijk dan de andere SMG's, en attachments kunnen het verbeteren.

Deze pagina toont je hoe je de TEC-9 kunt unlocken op de snelste manier, en de beste TEC-9 loadout en TEC-9 class aanraders om alles uit het wapen te halen.

Op deze pagina:

Season Five Gameplay Trailer | Call of Duty®: Black Ops Cold War and WarzoneBekijk op YouTube

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 5 Battle Pass skins en onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers.

De TEC-9 unlocken in Warzone

Zoals gebruikelijk is bij nieuwe wapens in de Battle Pass, kan de TEC-9 worden unlockt door levels omhoog te gaan in de Battle Pass of door een blueprint te kopen.

Om de TEC-9 te unlocken moet je Tier 31 in de Battle Pass bereiken.

Het is dus een vrij eenvoudige opdracht. Het kost alleen een beetje tijd. Als je Black Ops Cold War speelt, raden we je aan om 24/7 modi en Team Deathmatch playlists te spelen. Ze duren niet lang als het gaat om match lengte en je haalt er goede XP uit, waardoor het goed in balans is.

Als je liever voor Warzone kiest, raden we je aan om Plunder te spelen, omdat je dan tijdens de match kunt respawnen en het meeste uit elke sessie haalt. Maar goed, de Battle Royale- of Rebirth-modi werken ook prima. Aan jou de keus!

Beste Warzone TEC-9 loadout en attachments

Dit zijn volgens ons de beste Attachments voor de TEC-9:

 • Muzzle: Full Auto Repeater (Unlockt op level 46)
 • Barrel: 4.9" Task Force (Unlockt op level 48)
 • Laser: Tiger Team Spotlight (Unlockt op level 40)
 • Stock: Raider Stock (Unlockt op level 54)
 • Ammunition: STANAG 48 Rnd (Unlockt op level 34)

We beginnen met de muzzle en hebben gekozen voor de Full Auto Repeater. Dat verandert de TEC-9 in een volautomatische SMG, voegt positieverberging toe en verbetert de tijd tussen sprinten en vuren.

Vervolgens gaan we naar de barrel. We zijn gegaan voor een 4.9" Task Force, die het bereik van de schade vergroot en ook de kogelsnelheid en de snelheid van strafe verhoogt. Daar staat tegenover dat de verticale en horizontale terugslag minder goed onder controle zijn, maar gelukkig niet veel.

Voor de laser kun je niet fout gaan met de Tiger Team Spotlight, die de bewegings- en richtsnelheid verhoogt. De laser is zichtbaar voor anderen, en je richtstabiliteit gaat iets achteruit, maar het is de toevoeging waard.

De keuze voor de Raider Stock zal de algemene build in zekere zin balanceren door de snelheid van de ADS afvuurbeweging en de richtloopbeweging te verbeteren, en zelf de tijd tussen sprinten en vuren. Het gaat ten koste van de heupvuurnauwkeurigheid, maar niet heel veel.

Tot slot hebben we gekozen voor de STANAG 48 Rnd. Wat ons betreft de beste keuze voor de munitie van het wapen. Het vermindert de ADS tijd en de snelheid van het herladen, maar een 48 Rnd-magazijn is een aanrader.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone TEC-9 class maken, Perks en Equipment

Hier zijn onze keuzes wat betreft items - zoals Equipment and Perks - om zo de beste TEC-9 class te maken in Warzone:

 • Perk 1: Quick Fix (Unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (Unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (Unlockt op level 1)
 • Secondary: AK-47 CW (Unlockt op player level 7)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (Unlockt op level 1)
 • Lethal: Claymore (Unlockt op level 1)

De TEC-9 heeft een zeer aangename vuursnelheid, maar in combinatie met de Full Auto Repeater duurt het niet lang voordat je vijanden neerhaalt. Daarom raden we aan om onmiddelijk daarna te beginnen met gezondheidsregeneratie door middel van Quick Fix. Level 42 klinkt ver weg, dus als je de perk niet hebt, raden we je aan om voor E.O.D. te kiezen. Die helpt je om schade van non-killstreak explosieven en vuur te beperken totdat je Quick Fix kunt vrijspelen.

Zoals altijd raden we je aan om Overkill als tweede perk te kiezen. Deze keer zijn we gegaan voor de AK-47 uit Black Ops Cold War. Jazeker, er is ook een Modern Warfare-versie, maar de Cold War-variant is een van de beste assault rifles momenteel in de game, en een die op langere afstand van nu t is.

Voor de derde perk zijn we voor Amped gegaan. Daarmee zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk tussen de twee wapens wisselt.

Om de class af te maken is de Heartbeat Sensor ontzettend handig om vijanden te lokaliseren. Ten slotte is de Claymore uitermate geschikt om mee te verdedigen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next