Skip to main content

Warzone beste OTs 9 loadout: Onze OTs 9 class setup aanraders en hoe je de OTs 9 unlockt uitgelegd

Overtime.

De OTs 9 is een snelvurende SMG die op korte afstanden uitblinkt.

Het wapen, dat zowel in Black Ops: Cold War als Warzone zit, heeft een behoorlijke vuursnelheid met een middelmatige terugslag. Het magazijn is niet heel erg groot, maar met de juiste attachments is het wapen beter uit te balanceren, terwijl ze tegelijkertijd de bestaande prestaties versterken.

Op deze pagina lees je hoe je de OTs 9 unlockt op de snelst mogelijke manier, en onze beste OTs 9 loadout en OTs 9 class aanbevelingen.

Op deze pagina:

Mauer Der Toten Trailer | Season Four | Call of Duty®: Black Ops Cold War - ZombiesBekijk op YouTube

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 4 Battle Pass skins, de Nail Gun en Uplink Stations en Satellites.

De OTs 9 in Warzone unlocken

De OTs 9 is vrij te spelen door een challenge in de game te voltooien of door blueprints te kopen in de store.

Het wapen heeft twee verschillende challenges, afhankelijk van of je ervoor kiest om het wapen in Black Ops: Cold War of Warzone vrij te spelen:

 • De OTs 9 in Warzone unlocken: Dood 2 of meer spelers vrij snel achter elkaar met een SMG in 15 verschillende voltooide matches
 • De OTs 9 in Black Ops Cold War unlocken: Dood drie vijanden met een SMG die onder de invloed zijn van je Tactical Equipment in 15 in verschillende voltooide matches

Geen van de challenges zijn uitdagend, maar kosten door de hoeveelheid matches behoorlijk wat tijd.

Als je ervoor kiest om de challenge in Warzone te doen, raden we je aan om modi zoals Plunder te kiezen. Daar heb je de mogelijkheid om tijdens de match te respawnen, waardoor je het meeste uit je tijd haalt.

Met Black Ops: Cold War zijn modi zoals Nukejacked 24/7, Rush 24/7 en zelfs team deathmatch de beste wijze om de OTs 9 te unlocken. Tactical Equipment zoals stun grenades werken prima, en om er zeker van te zijn, focus je het beste op een vijand tegelijk. Het neemt uiteindelijk nog steeds veel tijd in beslag, maar niet zo lang in vergelijking met langere modi.

Beste Warzone OTs 9 loadout en attachments

Hier zijn de attachments voor de OTs 9 wanneer je Verdansk intrekt.

 • Muzzle: GRU Suppressor (Unlockt op level 46)
 • Barrel: 8.1" Task Force (Unlockt op level 48)
 • Underbarrel: Spetsnaz Grip (Unlockt op level 41)
 • Rear Grip: Serpent Wrap (Unlockt op level 28)
 • Ammunition: Spetsnaz 40 Rnd

Eerst wil je de GRU Suppressor voor de muzzle. Deze demper zorgt voor een veel betere verticale beheersing van de recoil. Het verhoogt ook de snelheid van zowel kogels, als het bereik van schade - en natuurlijk dempt het schoten. De ADS snelheid en algemene stabiliteit worden wel wat negatief getroffen, maar uiteindelijk is de impact klein.

Als barrel raden we de 8.1" Task Force aan. Dit geeft bonussen aan het schade bereik en kogelsnelheid. Ook je strafe-snelheid wordt verhoogd (zijdelings bewegen). Zowel horizontale als verticale controle krijgt wat nadelen, maar de volgende attachment compenseert dat.

Voor de underbarrel kiezen we namelijk de Spetsnaz Grip, die je meer verticale en horizontale controle over de recoil geeft. Je loopsnelheden tijdens normaal vuren en vuren tijdens ADS worden wel wat trager.

Het rear grip slot is voor de Serpent Wrap om je ADS snelheid te verhogen. De tijd om van een sprint naar vuren te gaan wordt iets trager, maar dat is niet zo erg.

Als laatste kies je voor de Spetsnaz 40 Rnd. Gezien deze SMG een zeer klein magazijn heeft, is dit echt een must..


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone OTs 9 class setup, perks en equipment

Om het meeste te halen uit de OTs 9 gebruik je het beste de volgende Perks en Equipment.

 • Perk 1: Quick Fix (Unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (Unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (Unlockt op level 1)
 • Secondary: Swiss K31 (Unlockt door twee Headshot kills in 15 verschillende voltooide matches te halen met een sniper rifle)
 • Tactical: Stun Grenade (Unlockt op level 1)
 • Lethal: Frag Grenade (Unlockt op level 1)

Dankzij deze OTs 9 build ga je snel vijanden kunnen neermaaien. Daarom is Quick Fix ideaal om snel health terug te krijgen. Als level 42 te hoog klinkt, dan raden we je aan om voor E.O.D. te gaan. Dit verlaagt de schade van explosieven (die niet uit kill-streaks komen) en vuur.

Zoals gewoonlijk raden we Overkill aan als tweede perk. En als tweede wapen zijn we voorstander van de Swiss K31. Die vormt een goede combinatie met de OTs 9 omdat deze sniper rifle snel kan schieten en veel damage kan doen op lange afstand in amper een paar seconden.

Als een doelwit erin slaagt om voorbij je sniper te kruipen, geen paniek. Met de Amped Perk verhoog je de snelheid van de actie.

Om af te ronden met het Equipment gaan we hier met wat traditionele keuzes zoals de Stun Grenade en Frag Grenade. De SMG is niet echt geschikt voor lange afstanden, dus wat granaten smijten of vijanden verblinden voordat je een groep aanvalt is dus zeker een slimme strategie in dit geval.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next