Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste MG 82 loadout: Onze MG 82 class aanraders en hoe je de MG 82 unlockt uitgelegd

LMGeez.

De MG 82 in Warzone is een van de nieuwe wapens in Warzone Season 4, naast de C58 en Nail Gun.

Het wapen is een angstaanjagende LMG. Met zijn vuursnelheid en behoorlijke terugslag is het wapen een welkome aanvulling op het Warzone- en Black Ops: Cold War-rooster.

Een aantal dagen na de start van het nieuwe seizoen is het wapen generfed door ontwikkelaar Raven, waardoor de totale schade, het bereik en de zowel de horizontale als verticale controle afnemen. De LMG is echter nog steeds vrij krachtig, maar het is de moeite waard om er rekening mee te houden.

Op deze pagina lees je hoe je de MG 82 unlockt op de snelst mogelijke manier, en onze beste MG 82 loadout en MG 82 class aanbevelingen.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoSeason Four Cinematic | Call of Duty®: Black Ops Cold War & Warzone™
Season Four Cinematic | Call of Duty®: Black Ops Cold War and Warzone

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 4 Battle Pass skins, de Nail Gun en Uplink Stations en Satellites.

De MG 82 in Warzone unlocken

De MG 82 is te unlocken door het kopen van blueprints of door simpelweg de Battle Pass te levelen.

Om de MG 82 te unlocken in Warzone en Black Ops: Cold War, moet je level 31 van de Battle Pass bereiken (dat geldt ook voor de gratis versie).

Dat is handig, omdat je dus geen challenges hoeft te voltooien. Het probleem is echter dat het tijdrovend is - tenzij je kiest voor de Battle Pass-editie die je twintig levels geeft. Vanwege de voorsprong duurt het gelukkig maar een paar matches voordat je de MG 82 in handen hebt.

Het maakt misschien niet veel uit, aangezien het wapen van het begin beschikbaar is om vrij te spelen aan het begin van Season 4, en je dus uiteindelijk level 31 haalt door gewoon te spelen. Dat gezegd hebbende, een manier om het proces te versnellen is door lange wedstrijden te spelen, zoals Fireteam Sat-Link in Black Ops: Cold War of Outbreak in Zombies.

Als je liever Warzone speelt, raden we je aan om het bij Battle Royale te houden en zo lang mogelijk te overleven, challenges te voltooien en zoveel mogelijk vijanden uit te schakelen.

Beste Warzone MG 82 loadout en attachments

Hieronder staan onze aanbevelingen voor onze optimale MG 82 loadout:

 • Muzzle: Agency Suppressor (unlockt op level 46)
 • Barrel: 17.1" Match Grade (unlockt op level 39)
 • Optic: Axial Arms 3x (unlockt op level 7)
 • Underbarrel: Field Agent Grip (unlockt op level 41)
 • Ammunition: Fast Mag (unlockt op level 16)
Since we're pushing the weapon's range as much as possible, we recommend the Axial Arms 3x. If you happen to have another optic of preference, go for it - just make sure to have one on this LMG!

De Agency Suppressor blijft een van de beste Muzzles in Warzone, en hier is het geen uitzondering. Naast geluidsonderdrukking om het lawaai van het wapen te onderdrukken, verhoogt het de kogelsnelheid, het schadebereik en de verticale terugslagbeheersing. Zowel de richtstabiliteit als de snelheid van ADS wordt lichtjes beïnvloed, maar geen zorgen.

Voor de Barrel hebben we gekozen voor de 17.1" Match Grade. Die verbetert zowel de kogelsnelheid als het schadeberereik van de muzzle, en voegt zowel verticale als horizontale controle toe. De algehele snelheid van het wapen, van richt- en loopbewegingen tot ADS en sprintsnelheid wordt beïnvloed, maar de effecten op mobiliteit zijn niet zo groot als bij de 16,4" Task Force als we puur naar de stats kijken.

Aangezien we het bereik van het wapen zo groot mogelijk willen maken, raden we je de Axial Arms 3x aan. Als je toevallig een andere Optic hebt, ga je gang - zorg er gewoon voor dat je er eentje op de LMG hebt.

Voor de underbarrel hebben we gekozen voor de Field Agent Grip, die zowel de horizontale als de verticale terugslagbeheersing verder verhoogt. De snelheid van vuren en ADS-vuren neemt af, maar gelukkig niet veel. Als je rekening houdt met de nerfs is het belangrijk om je best te doen om de toegenomen terugslag tegen te gaan.

Tot slot, ammunition. De MG 82 komt standaard met 90 kogels, wat meer dan genoeg is. In plaats van de grootte te vergroten ten koste van een stat penalty, hebben we gekozen voor de Fast Mag om de herlaadsnelheid te verbeteren, die normaal gezien vrij traag is.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone MG 82 class maken, perks en equipment

Hier zijn onze keuzes voor de beste items - zoals equipment en Perks - om de beste MG 82 class te maken in Warzone:

 • Perk 1: Quick Fix (unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (unlockt op level 1)
 • Primary: CR-56A AMAX (unlockt door 3 Gunbutt kills te krijgen met een Assault Rifle in 10 verschilende Warzone matches)
 • Tactical: Stun Grenade (unlockt op at level 1)
 • Lethal: Proximity Mine (unlockt op level 43)

De vuursnelheid van de MG 82 samen met de brute kracht zal niet veel tijd nodig hebben om vijanden neer te halen. Dus is Quick Fix ontzettend handig voor health-regeneratie na elke kill. Als level 42 te ver weg is, kun je zoals gewoonlijk E.O.D. gebruiken om de schade van non-killstreak-explosieven en vuur te beperken.

We raden aan om voor de tweede perk voor Overkill te kiezen. Voor de tweede wapen is de CR-56 AMAX de beste keuze. Hoeveel schade de MG 82 ook aanricht, het blijft een zwaar en traag wapen, dus de lichte snelheid en de lage TTK van de AMAX gaat helpen om alles in evenwicht te brengen.

Aangezien het makkelijker is om naar een Assault Rifle te wisselen in plaats van een LMG te herladen, is Amped de beste keuze.

Voor equipment hebben we gekozen voor Stun Grenade, want er gaat niets boven het stunnen van vijanden voordat je een hele magazijn van de MG 82 leegschiet.

Tot slot is de Proximity Mine een verplicht onderdeel van de loadout; Hij is snel te gebruiken en dekt altijd je rug. Vooral als je de mijn aan de zijkant van ingangen of bij trappen plaatst. Een verdwaalde granaat veroorzaakt alleen maar in de verte lawaai, maar zelfs als de mijn mislukt, dient hij nog altijd als een alarm om te weten dat er vijanden naderen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties