Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste Krig 6 loadout: Onze Krig 6 class aanraders en hoe je Krig 6 unlockt uitgelegd

Zo haal je het meeste uit de Krig 6 in Call of Duty: Warzone.

De Krig 6 is een snelvurende assault rifle, en moet algemeen beschouwd worden als een van de betere dichtbij- tot middellangeafstands opties in zijn categorie in Call of Duty: Warzone.

In Black Ops Cold War was de Krig 6 een solide optie voor gevechten op korte afstand op maps zoals Checkmate, en nu de assault rifle de sprong naar Warzone heeft gemaakt, is het een uitstekende optie om de tegenstanders op korte en middellange afstand neer te halen.

In dit overzicht van de Krig 6 geven we je gedetailleerde informatie die je moet weten over de assault rifle, inclusief de beste Krig 6 loadout en Krig 6 class aanbevelingen.

Op deze pagina:

Season Four Gameplay Trailer | Call of Duty®: Black Ops Cold War en Warzone

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 4 Battle Pass skins, de Nail Gun en Uplink Stations en Satellites.

Zo unlock je de Krig 6 in Warzone

Gelukkig kan je de Krig 6 op een relatief laag level unlocken in Black Ops Cold War, en het unlock level van 16 is hetzelfde in Warzone. Dus na een paar uur spelen kunnen spelers al aan de slag met dit nieuwe wapen.

Als je level 16 nog niet bereikt hebt in Warzone echter, kan je altijd meedoen in de verschillende events die Warzone soms heeft om je XP te verdubbelen zoals Plunder. Houd ook de Daily Challenges in de gaten in het hoofdmenu van Warzone. Deze opdrachten kan je meestal al in een paar potjes voltooien, en belonen je met flink wat XP.

Beste Warzone Krig 6 loadout en attachments

Hier zijn de beste attachments die je op de Krig 6 kan zetten wanneer je naar Verdansk gaat.

 • Muzzle: Agency Suppressor (Unlockt op level 46)
 • Barrel: 15" CMV Mil-Spec (Unlockt op level 39)
 • Optic: Axial Arms 3x (Unlockt op level 22)
 • Underbarrel: Field Agent Grip (Unlockt op level 41)
 • Ammunition: Salvo 60 Rnd Fast Mag (Unlockt op level 51)

Eerst en vooral wil je de Agency Suppressor gebruiken voor de muzzle. Dit is de standaard voor veel builds tegenwoordig en dat is met goede reden. Dit verbetert namelijk je verticale weerslag en verhoogt ook de snelheid van je kogels en de afstand waarop je damage doet. En als klap op de vuurpijl is het natuurlijk ook een geluidsdemper. Het nadeel is wel dat je ADS trager is en dat je vizier wat minder stabiel wordt, maar de impact is beperkt.

Over de barrel: de 15" CMV Mil-Spec is veruit de beste optie hier. Alle voordelen van de muzzle worden nog eens versterkt en ook is je horizontale weerslag controle beter. De nadelen zijn dat je hip fire accuracy en aim speed wat lager komt te liggen, maar dit weegt niet op tegen de voordelen.

In plaats van een laser of een stock is de Krig 6 het meeste gebaat bij een optic. Wij vinden de Axial Arms 3x de beste optie. Je krijgt een veel betere zoom, en tegelijk ook een heel degelijke iron sight.

Voor de underbarrel raden we de Field Agent Grip aan. Zowel horizontale als verticale recoil wordt hierdoor beter beheersbaar. De recoil wordt zo absurd laag - wat je wel wat compenseert door je bewegingssnelheid tijdens het schieten trager te maken.

De Salvo 60 Rnd Fast Mag is een ideale attachment. Het geeft je niet enkel meer munitie, maar verbetert ook je herlaadsnelheid. Vergelijk je het met de STANAG 60 Rnd, dan heeft die twee minpunten die niet gecompenseerd worden. De Salvo 60 Rnd Fast Mag is dus de beste keuze.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone Krig 6 class maken, perks en equipment

Via deze equipment en Perks kun je het meeste halen uit de Krig 6.

 • Perk 1: Quick Fix (Unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (Unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (Unlockt op level 1)
 • Secondary: Swiss K31 (Unlockt door 2 Headshot kills in 15 different voltooide matches met een sniper rifle uit te voeren)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (Unlockt op level 30)
 • Lethal: Claymore (Unlockt op level 1)

Met deze Krig 6 build duurt het niet lang voor je vijanden neer maait. Daarom gebruik je best na elke schermutseling even Quick Fix. Als level 42 wat hoog klinkt, dan kun je ook voor E.O.D. gaan. Hiermee kun je schade van non-killstreak explosieven en vuur beter aan.

Zoals steeds stellen we Overkill voor als je tweede Perk. De Swiss K31 is de ideale metgezel. Met deze snelle sniper rifle kun je op grote afstand heel veel schade aanrichten.

Sluipt er iemand langs je vizier, dan kun je via Amped ervoor zorgen dat je toch snel kunt reageren.

De Heartbeat Sensor is ideale equipment om de locaties van vijanden te vinden. En als allerlaatste gebruik je de Claymore om je te verdedigen tegen vijanden die je proberen te besluipen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties