Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste EM2 loadout: Onze EM2 class aanraders en hoe je de EM2 unlockt uitgelegd

Krachtwerk.

De EM2 is een nieuwe assault rifle die tijdens Season 5, in zowel in Black Ops: Cold War als in Warzone zijn opwachting maakt.

Als onderdeel van het wapenarsenaal van Black Ops - Cold Wars heeft de EM2 in vergelijking daarmee een aparte look, maar ook een veelbelovend potentieel dat onder de muzzle verborgen zit. Met de juiste attachments kan dit gemakkelijk worden onthuld, waardoor het een goede optie voor de multiplayer wordt.

Deze pagina toont je hoe je de EM2 in Warzone kunt unlocken op de snelste manier, en de beste EM2 loadout en EM2 class maken met Perks en Equipments om alles uit het wapen te halen.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoSeason Five Cinematic | Call of Duty®: Black Ops Cold War & Warzone™
Season Five Gameplay Trailer | Call of Duty®: Black Ops Cold War and Warzone

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 5 Battle Pass skins en onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers.

De EM2 in Warzone unlocken

De EM2 wordt verkregen door een in-game blueprint te kopen in de digitale winkel of door een level omhoog te gaan met de Battle Pass.

Om de EM2 vrij te spelen, moet je niveau 15 van de Battle Pass bereiken (dat geldt ook voor de gratis versie).

Het is een vrij eenvoudige opdracht die je niet veel tijd kost om te bereiken. Als je Black Ops Cold War speelt, raden we je aan om 24/7 modi en Team Deathmatch playlists te voltooien. Die duren niet heel erg lang in termen van matchlengte, en je krijgt er altijd goede XP van.

Als je voor Warzone kiest, is de keuze eigenlijk aan jou. Ofwel battle royale, Plunder of Rebirth klaren het klusje.

Beste Warzone EM2 loadout en Attachments

Dit zijn volgens ons de beste Attachments voor de EM2:

 • Muzzle: Agency Suppressor (Unlockt op level 46)
 • Barrel: 25.8" Task Force (Unlockt op level 48)
 • Optic: Axial Arms 3x (Unlockt op level 22)
 • Underbarrel: Field Agent Grip (Unlockt op level 41)
 • Ammunition: 35 Rnd Speed Mag (Unlockt op level 25)

Laten we met de muzzle beginnen. Je wilt de Agency Suppressor gebruiken, omdat het de verticale terugslagcontrole verbetert en zowel de kogelsnelheid als het schadebereik vergroot. Daarnaast is er natuurlijk geluidsonderdrukking. Het heeft invloed op de snelheid van ADS en de algemene stabiliteit van het richten, maar niet veel.

Op naar de barrel. De 25.8" Task Force is een geweldige optie, die alle drie de verbeteringen van de muzzle verhoogt, en ook nog eens de horizontale terugslagbeheersing verbetert. Het heeft een paar nadelen, zoals de snelheid van het richten en de snelheid van het vuren vanaf de heup, maar de gevolgen zijn niet enorm.

We gebruiken geen laser of stock voor deze build. In plaats daarvan raden we je aan om voor de EM2 een optic te gebruiken. We vinden de Axial Arms 3x de beste optie. Je krijgt zoomvergroting met een fatsoenlijk vizier. Gezien de buffs die het wapen heeft gekregen in Season 4 Reloaded, is het belangrijk om het wapen volledig te benutten met een optic, zodat je geen headshots of bodyshots mist.

Voor de underbarrel gebruiken we de Field Agent Grip. Die is geweldig om de horizontale en verticale terugslagbeheersing te verbeteren. Deze attachment heeft als nadeel dat de snelheid van de gewone en ADS schietbewegingen iets worden verminderd, maar niet heel veel.

Tot slot hebben we gekozen voor de 35 Rnd Speed Mag. Die geeft je meer kogels en verbetert je herlaadsnelheid. Het gaat ten koste van de ADS-tijd, dus als het moeilijk voor je is om te richten, kun je eventueel voor de 40 Rnd. kiezen.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone EM2 class maken, Perks en Equipment

Als het om class items gaat, zoals Perks en Equipment, hebben we onderstaande gekozen:

 • Perk 1: Quick Fix (Unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (Unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (Unlockt oplevel 1)
 • Secondary: Swiss K31 (Unlockt door 2 Headshot kills in 15 verschillende voltooide matches te maken met een sniper rifle)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (Unlockt op level 30)
 • Lethal: Claymore (Unlockt op level 1)

Met deze EM2 build duurt het niet lang om vijanden neer te halen, en daarom is het een geweldige combo om onmiddelijk na elk gevecht via Quick Fix gezondheid terug te krijgen. Level 42 klinkt ver weg, dus als je de perk niet hebt, raden we je aan om voor E.O.D. te kiezen. Die helpt je om schade van non-killstreak explosieven en vuur te beperken totdat je Quick Fix kunt vrijspelen.

Zoals gebruikelijk raden we je aan om Overkill als tweede perk te kiezen. Wat betreft het andere wapen, is de Swiss K31 de perfecte keuze. Deze sniper rifle is snel en kan in een paar seconden flink wat schade toebrengen op grote afstanden.

Als een doelwit erin slaagt om langs je sniper te sluipen, maak je dan geen zorgen, want Amped verhoogt de snelheid van de actie.

Om de class af te maken is de Heartbeat Sensor ontzettend handig om vijanden te lokaliseren. Ten slotte is de Claymore uitermate geschikt om mee te verdedigen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties