Skip to main content

Warzone beste CARV.2 loadout: de beste CARV.2 class set-up en hoe de CARV.2 unlocken

Hoog carviber.

De beste Warzone CARV.2 loadout en beste class set-up alsook CARV.2 unlocken.

De CARV.2 in Warzone is een snelle tactical rifle, waarbij er bijna geen tijd zit tussen zijn serie schoten.

Dankzij die hoge rate of fire voelt de CARV.2 haast meer aan als een assault rifle dan een tactical rifle. Het wapen kwam enkele weken na Season 3 naar Warzone en Black Ops: Cold War. Je moet een challenge voltooien om de CARV.2 te unlocken.

Dankzij de erg lage TTK (time to kill) is dit een absolute aanrader.

Op deze pagina leer je hoe de CARV.2 te unlocken op de snelste manier. We vertellen je ook wat de beste CARV.2 loadout en attachments zijn is, en wat de beste CARV.2 perks en equipment zijn.

Op deze pagina:

Verdansk '84 Trailer | Call of Duty® WarzoneBekijk op YouTube

Lees zeker ook onze gidsen voor de beste Swiss K31 loadout, de beste PPSh-41 loadout, en de beste Bullfrog loadout.

Hoe de CARV.2 in Warzone unlocken

Tijdens Warzone Season 3 kun je de CARV.2 krijgen door een shop Blueprint of door het voltooien van een challenge.

Om de CARV.2 in zowel Warzone als Black Ops: Cold War te unlocken moet je snel achter elkaar twee of meer spelers doden in tien verschillende matches met tactical rifles.

Er zijn een paar uitzonderingen. Als je toevallig een vijand verwondt voordat je sterft en een van je teamgenoten uiteindelijk de kill scoort, dan krijg je een gedeeltelijke kill. Dit telt echter niet voor de challenge. Hetzelfde geldt als je bijvoorbeeld een kill krijgt en vervolgens een tweede kill krijgt met een proximity mine of andere explosieven.

Frustrerend genoeg kun je tijdens de wedstrijd niet zien of je er effectief bent in geslaagd om twee vijanden kort na elkaar te doden met tactical rifles of niet. Maar een makkelijke manier om dit te weten te komen is door naar je badges te kijken. Als je ten minste een Double Kill-streak haalt, kun je er zeker van zijn dat die heeft meegegeteld voor de uitdaging.

Om het sneller te laten gaan raden we je aan om in de playlist Diesel/Yamantau 24/7 (beschikbaar op het moment van schrijven van deze guide) te spelen in Black Ops: Cold War, evenals alle andere Team Deathmatch-afspeellijsten die je maar wilt. Hardcore 3v3 modes kunnen hier ook goed voor zijn, maar dan heb je minder kans om een Double Skill of meer te behalen.

Als je voor Warzone kiest, moet je je eerst en vooral richten op de Plunder-modus. Het bespaart je tonnen tijd vergeleken met battle royale, omdat je tijdens de hele match kunt reviven en dus potentieel ook meer kills kunt scoren.

Als je de uitdaging hebt voltooid, laat het spel je na de wedstrijd weten wat je nieuwe wapen is op de beloningspagina. Vervolgens ga je naar het tabblad 'loadout' en zet je het wapen in je primaire slot van een class om aan de slag te gaan.

Beste Warzone CARV.2 loadout en attachments

Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste CARV.2 loadout en attachments:

 • Muzzle: Agency Silencer (unlockt op level 46)
 • Barrel: 22.5" Task Force (unlockt op level 48)
 • Optic: Axial Arms 3x (unlockt op level 12)
 • Underbarrel: Field Agent Foregrip (unlockt op level 41)
 • Ammunition: 45 Rnd Speed Mag (unlockt op level 25)

We weten dat level 46 misschien wat hoog klinkt, maar de Agency Silencer is verreweg de beste muzzle die er is. Naast de gebruikelijke geluidsonderdrukking krijg je verticale recoil vermindering, en een verhoging van de kogelsnelheid en het schadebereik. Je richtsnelheid en richtstabiliteit zullen hierdoor iets afnemen, maar dat is niets vergeleken met de extraatjes die je ervoor terugkrijgt. Dit tactische geweer is verwoestend op middellange tot lange afstanden, dus we willen dit zo veel mogelijk versterken.

Wat de loop (barrel) betreft, hebben we gekozen voor de 22,5" Task Force. Dit is weer een attachment met een erg steil level om te unlocken, maar het zal de verhoging van de kogelsnelheid en de reikwijdte van de loop nog meer complimenteren, met de kosten van het toevoegen van terugslag aan beide kanten. Vergeet niet dat verticale terugslag ook al wordt tegengegaan met de muzzle, wat het negatieve effect vermindert.

Hoewel de toevoeging van een optic vaak optioneel is, heeft de CARV.2 er veel baat bij. Wij hebben gekozen voor de Axial Arms 3x, die je al vroeg kunt aanschaffen, een vergroting tot 3,0x biedt en gewoon perfect bij het wapen past. Je hoeft in deze categorie niet voor iets bijzonders te gaan, maar een optiek is wel een must voor dit wapen.

Op de underbarrel is de Field Agent Foregrip een logische keuze temidden van de rest van de opties. Je vuursnelheid zal iets afnemen, maar het gebruik ervan gaat de extra terugslag van de loop tegen, waardoor je meer controle over het geweer krijgt.

Ten slotte zul je het magazijn van de CARV.2 willen verhogen, en de 45 Rnd Speed Mag is hier perfect voor. Met een lichte daling in ADS tijd, krijg je een groter magazijn en een boost in herlaadsnelheid, wat een must is omdat dit zowat het enige echte nadeel aan de CARV.2 is.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone CARV.2 perks en equipment

Hier zijn de beste equipment en perks om je CARV.2 class set-up in Warzone zo goed mogelijk te maken:

 • Perk 1: Quick Fix (unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (unlockt op level 1)
 • Secondary: Swiss K31 (unlockt op level 31 van de Season 3 Battle Pass)
 • Tactical: Stun Grenade (unlockt op level 1)
 • Lethal: Proximity Mine (unlockt op level 43)

Het duurt niet lang om vijanden in Warzone neer te halen met de CARV.2, dus als je meteen daarna begint met de gezondheidsregeneratie met Quick Fix, is dat een geweldige combo. Als je niet zeker weet wat je moet gebruiken tot je level 42 hebt bereikt, helpt E.O.D. je om de schade van explosieven en vuur te beperken (behalve als ze van een killstreak komen).

Zoals gewoonlijk raden we aan om voor Overkill te kiezen als tweede perk. In dit geval hebben we gekozen voor de Swiss K31 sniper rifle. Een SMG zoals de PPSh 41 is ook niet slecht als je graag indoor vecht.

Natuurlijk kunnen plannen veranderen in het strijdgewoel, dus snel kunnen omschakelen van je secondary naar de CARV.2 is de sleutel. Daarom raden we je aan om voor Amped te gaan als je derde perk.

Op het gebied van uitrusting hebben we gekozen voor een vrij traditionele keuze in de Tactical categorie met een Stun Grenade, die altijd handig is om te hebben als je een ontsnappingsroute wilt creëren of gewoon je vijanden wilt afleiden voordat je wegspurt.

Qua Lethal zijn we erg dol op de Proximity Mine; het is snel te implementeren en zal altijd je rug dekken, vooral als je het aan de zijkant van ingangen of trappen plaatst. Oh, en het dient ook als een soort alarm als het afgaat. Dank ons later maar!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next