Skip to main content

Warzone beste C58 loadout: Onze C58 class aanraders en hoe je de C58 unlockt uitgelegd

Voor het geval er nog niet genoeg assault rifles waren.

De C58 in Warzone is een van de nieuwe wapens geïntroduceerd in Warzone Season 4, naast de MG 82 en Nail Gun.

Met een langzamere maar stevigere vuursnelheid dan andere assault rifles, is de C58 een interessante kandidaat op het rooster in zowel Warzone als Black Ops: Cold War.

Op deze pagina lees je hoe je de C58 vrijspeelt, en onze beste C58 loadout en C58 class aanbevelingen.

Op deze pagina:

Season Four Cinematic | Call of Duty®: Black Ops Cold War and WarzoneBekijk op YouTube

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 4 Battle Pass skins, de Nail Gun en Uplink Stations en Satellites.

De C58 in Warzone unlocken

De C58 wordt verkregen door in de shop blueprints te kopen of gewoon door de Battle Pass te levelen.

Om de C58 in Warzone en Black Ops: Cold War vrij te spelen, moet je niveau 15 van de Battle Pass halen (dat geldt ook voor de gratis versie).

Dat is mooi, want je hoeft voor de C58 niet een speciale challenge te halen. Het nadeel is alleen dat deze taak nogal tijdrovend is - tenzij je de Battle Pass-editie koopt die ook 20 niveau's oplevert. Het kost je waarschijnlijk een paar matches om zover te komen.

Het maakt misschien niet veel uit, aangezien het wapen vanaf het begin van Season 4 beschikbaar is en je waarschijnlijk level 15 haalt door gewoon te spelen, maar als je het wapen sneller wilt vrijspelen, raden we je aan om playlists te spelen die langer doorgaan - zoals Fireteam Sat-link in Black Ops: Cold War of Outbreak in Zombies.

Als je in plaats daarvan kiest voor Warzone, raden we je aan om het bij Battle Royale te houden en te proberen om zo lang mogelijk te overleven, challenges te voltooien en zoveel mogelijk vijanden uit te schakelen.

Beste Warzone C58 loadout en attachments

Hieronder vind je onze aanbevelingen voor de beste C58 loadout:

 • Muzzle: Agency Suppressor (unlockt op level 46)
 • Barrel: 18.7" Ranger (unlockt op level 30)
 • Optic: Axial Arms 3x (unlockt op level 22)
 • Underbarrel: Field Agent Grip (unlockt op level 41)
 • Ammunition: STANAG 55 Rnd (unlockt op level 34)

De Agency Suppressor vraagt wat levels, maar het is de beste in zijn categorie. Naast geluidsonderdrukking om het wapen zo stil mogelijk te houden, wordt de kogelsnelheid verhoogd, het schadebereik vergroot en de verticale terugslag wordt beter onder controle gehouden. Zowel de stabiliteit als de snelheid van het vizier worden lichtjes beïnvloed, maar niet al te veel.

Voor de loop wordt gebruik gemaakt van de 18.7" Ranger. De kogelsnelheid en de beheersing van de verticale terugslag worden nog meer ogevoerd. De richtsnelheid wordt wel wat minder, net zoals de nauwkeurigheid tijdens hip fire, maar het is het waard.

In plaats van een laser of een stock, heeft de C58 echt baat bij optics. In het bijzonder vonden we de Axial Arms 3x de beste optie, die een zoomvergroting met een fatsoenlijk vizier biedt. Gecombineerd met onze keuzes voor de categorieën Muzzle en Barrel, is de schade op lange afstand zo krachtig als maar kan, dus een goed zicht op verre doelen is ontzettend belangrijk.

Voor de underbarrel hebben we gekozen voor de Field Agent Grip. Die verhoogt zowel de controle over horizontale als verticale terugslag. De snelheid van schieten en ADS neemt af, maar gelukkig is dat maar een klein beetje. Hoewel de terugslag van de C58 standaard redelijk beheersbaar is, vereist de vrij trage vuursnelheid dat je bijna nooit een schot moet missen om het wapen optimaal te gebruiken. Het is dus belangrijk om de volledige controle te hebben.

Ten slotte, ammunition. Dat is belangrijk omdat het magazijn van het begin enigszins beperkt is, waardoor de STANAG 55 Rnd veel gaat helpen. De snelheid van ADS en herladen gaat wel iets achteruit, maar dat is geen grote zorg.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone C58 class maken, perks en equipment

Hieronder staan onze keuzes voor de beste items - zoals equipment en Perks - om zo de beste C58 class setup in Warzone te maken:

 • Perk 1: Quick Fix (unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (unlockt op level 1)
 • Secondary: PPSh-41 (unlockt door het verkrijgen van drie kills met een SMG na aanvang van een sprint in vijftien verschillende matches)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (unlockt op level 30)
 • Lethal: Proximity Mine (unlockt op level 43)

De C58 is niet zo snel als andere assault rifles, maar de vuursnelheid wordt gecompenseerd met flink wat schade. Het duurt niet lang om vijanden neer te halen, dus begin onmiddelijk na elk gevecht met health regeneration via Quick Fix voor een goede combo. Als level 42 ver weg is, ga dan voor E.O.D., dat helpt om de schade van non-killstreak explosieven en vuur te beperken.

Zoals gewoonlijk raden we je aan om Overkill te kiezen. Wat betreft de Secondary, is de PPSh-41 perfect. Aangezien onze C58 build zich richt op lange afstanden, is het goed om een optie voor korte afstanden te hebben om eventuele vijanden op korte afstand snel en efficiënt te counteren.

Als een doelwit erin slaagt om je te besluipen, maak je dan niet druk, want Amped verhoogt de snelheid van het wisselen van wapens.

Wat equipment betreft, kiezen wij voor Heartbeat Sensor. Als je een doelwit uit het oog verliest of gewoon eens de omgeving wilt controleren voordat je een gebouw binnengaat, is een snelle blik op de sensor een goede strategie.

Tot slot, kunnen we de Proximity Mine niet vaak genoeg aanbevelen. Hij is snel te gebruiken en dekt altijd je rug. Vooral als je de mijn aan de zijkant van ingangen of bij trappen plaatst. Een verdwaalde granaat veroorzaakt alleen maar in de verte lawaai, maar zelfs als de mijn mislukt, dient hij nog altijd als een alarm om te weten dat er vijanden naderen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Read this next