Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste AMAX loadout: Onze AMAX class setup aanraders en hoe je de AMAX unlockt uitgelegd

Tot de AMAX.

De CR-56 AMAX in Warzone is een van de meest populaire en beste Warzone assault rifles.

Zoek je veel damage output en een snelle 'time to kill', dan is de CR-56 AMAX het ideale assault rifle in Warzone. Je moet wel een specifieke challenge voltooien om het te unlocken.

Deze pagina toont hoe je de CR-56 AMAX in Warzone kunt unlocken op de snelste manier, de beste CR-56 AMAX loadout en de beste CR-56 AMAX class setup met Perks en Equipment om het meeste te halen uit dit wapen.

Op deze pagina:

Verdansk '84 Trailer | Call of Duty® WarzoneBekijk op YouTube

Voor meer info over het laatste seizoen, zie onze gidsen over Season 4 Battle Pass skins, de Nail Gun en Uplink Stations en Satellites.

De CR-56 AMAX in Warzone unlocken

De CR-56 AMAX kun je verkrijgen door blueprints te kopen of een in-game challenge te voltooien. Die is redelijk eenvoudig te halen.

Om de AMAX in Warzone te unlocken moet je 3 Gunbutt kills scoren terwijl je een Assault Rifle gebruikt, over 10 verschillende matches heen.

Gunbutt verwijst naar de melee attack die je uitvoert wanneer je een wapen draagt. Dat staat in contrast met het gebruiken van een mes of je vuisten. Je moet in elk geval 3 vijanden zo doden, over 10 verschillende matches heen.

Je kunt deze challenge niet halen in Cold War; jammer, want Nuketown 24/7 zou ideaal zijn geweest. Concentreer je dus maar op de Plunder modus in Warzone. Dat gaat veel sneller dan de battle royale versie, gezien je kunt reviven.

Zodra je de challenge hebt voltooid, laat de game je weten dat je een nieuw wapen hebt tijdens het overzicht aan het einde van een potje. Ga nu naar de 'loadout' tab en equip je wapen.

Beste Warzone CR-56 AMAX loadout en Attachments

Hier vind je onze aanraders voor de beste AMAX loadout:

 • Muzzle: Monolithic Suppressor (Unlockt op level 66)
 • Barrel: XRK Zodiac S440 (Unlockt op level 44)
 • Optic: VLK 3.0x Optic (Unlockt op level 26)
 • Underbarrel: Commando Foregrip (Unlockt op level 6)
 • Ammunition: 45 Round Mags (Unlockt op level 31)

De Monolithic Suppressor is de beste keuze voor muzzle. Behalve het dempen van geluid kun je het schadebereik flink uitbreiden. Ja, de ADS snelheid en je stabiliteit tijdens richten en bewegen gaat wel wat naar beneden, maar dat is geen groot probleem.

Wat betreft de barrel kun je zowel de snelheid van je kogels als controle over terugslag verbeteren via de XRK Zodiac S440. Ook je schadebereik wordt groter. Bewegingssnelheid en ADS snelheid zijn wat slechter, maar het is het waard.

In plaats van een laser kies je voor de CR-56 AMAX best een optic. De VLK 3.0x Optic is de beste optie, met een handige hoeveelheid inzoomen, die de ADS snelheid weliswaar een klein beetje slechter maakt. slightly. Je schadebereik wordt echter veel beter en dat is exact wat we willen.

Voor de underbarrel kies je de Commando Foregrip. Dit verbetert je recoil en stabiliteit tijdens het richten. Je bewegingssnelheid wordt wat trager, maar toch is dit de beste underbarrel.

Het magazijn is niet geweldig, dus kies zeker voor de 45 Rounds Mags. De ADS snelheid en bewegingssnelheid is trager, maar maak je daar niet teveel zorgen om.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone CR-56 AMAX class setup, Perks en Equipment

Hier zijn onze keuzes met betrekking tot de beste items - zoals equipment en Perks - om zo de beste AMAX class in Warzone te maken:

 • Perk 1: Quick Fix (Unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (Unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (Unlockt op level 1)
 • Primary: Swiss K31 (Unlockt op level 31 van de Battle Pass)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (Unlockt op level 30)
 • Lethal: Proximity Mine (Unlockt op level 43)

De CR-56 AMAX heeft niet veel tijd nodig om vijanden neer te halen, dus Quick Fix is ontzettend handig om na elk gevecht weer health terug te krijgen. Mocht level 42 te ver weg zijn, dan helpt E.O.D om de schade van non-killstreak explosieven en vuur tot die tijd te verzachten.

Zoals gewoonlijk raden we je voor de tweede perk Overkill aan. Voor het andere wapen gaan we voor de Swiss K31. Samen met de AMAX is het een perfecte combo. De sniper rifle is snel en doet op lange afstanden in korte tijd goed veel schade.

Mocht een doelwit langs je sniper glippen, maak je dan geen zorgen, want Amped verhoogt de snelheid van de actie.

Wat equipment betreft, hebben we gekozen voor de Heartbeat Sensor ourselves. Die vult beide wapens aan - vijanden die ver weg zijn kunnen worden uitgeschakeld door de Swiss K31, terwijl de CR-56 AMAX afrekent met doelwitten die te dichtbij komen.

Tot slot blijven we fan van de Proximity Mine; het is makkelijk inzetbaar en dekt altijd je rug. Vooral als je de mijn aan de zijkant van ingangen of bij trappen plaatst. Een verdwaalde granaat veroorzaakt alleen maar in de verte lawaai, maar zelfs als de mijn mislukt, dient hij nog altijd als een alarm om te weten dat er vijanden naderen. Als je het niet zeker weet, heb je nog altijd de Heartbeat Sensor.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties