Skip to main content

Warzone Battle of Verdansk event beloningen en Vanguard event start en einde uitgelegd

Bombarderen naar de middeleeuwen.

De Call of Duty: Vanguard reveal wordt in Warzone gevierd met een in-game event.

Met als titel Battle of Verdansk vindt dit event volledig plaats in Warzone tijdens Season 5. Het event geeft een eerste blik op de volgende Call of Duty in de reeks. Deze keer vindt alles plaats tijdens Wereldoorlog 2.

Op deze pagina leggen we alles uit over de Call of Duty: Vanguard reveal release tijd en hoe het Warzone Battle of Verdansk event werkt.

Op deze pagina:

Call of Duty: Vanguard - Reveal TrailerBekijk op YouTube

Waneer is het Vanguard event in Warzone? Start en einddatum uitgelegd

De Call of Duty: Vanguard reveal gebeurt op donderdag 19 augustus.

Het event start om 19u30. Battle of Verdansk zal beschikbaar blijven tot maandag 23 augustus 19u 's avonds.

De reveal vindt plaats in Warzone als een in-game event met de naam Battle of Verdansk.

Net zoals wanneer een season start, is het echter mogelijk dat de starttijd veranderd in het geval er op het laatste minuut iets fout loopt of de developer nog laatste aanpassingen moet maken.

Battle of Verdansk walkthrough: Hoe werkt het Battle of Verdansk event in Warzone

De Battle of Verdansk is het event waarbij de nieuwe game Call of Duty: Vanguard wordt voorgesteld.

Warzone Battle of Verdansk event gameplayBekijk op YouTube

Dit event start als een afzonderlijke playlist in Warzone. In totaal komen 32 spelers (acht squads dus) samen in een lobby en de match is volledig PvE. Je speelt dus samen tegen computergestuurde vijanden.

Vanaf hier is het simpel: alle squads moeten samen naar dezelfde plek gaan en zich voorbereiden om de bepantserde trein in de val te lokken. Dit doe je door TNT te planten op de gemarkeerde locaties op de kaart.

Zodra alle groepen klaar zijn, begint er een klok af te tellen die je vertelt wanneer het voertuig zal verschijnen.

Het doel is simpel: je moet met alle 32 spelers samen de bepantserde trein kapot krijgen. Je maakt daarbij de 'turrets' op elke wagen kapot terwijl je ook de wagens zelf probeert te beschadigen.

Je selecteert bij voorkeur de beste assault rifles en een rocket launcher (je kunt eindeloos respawnen) maar er zijn verschillende explosieven en andere wapens zoals LMGs en grenade launchers die je in de omgeving kunt vinden.

Het gaat hier over een bewegende trein, dus uiteraard vind je ook veel andere voertuigen tijdens dit event. Je kunt andere spelers waarschijnlijk in helikopters zien rondvliegen of in trucks zien rondrijden, dus hou een oogje in het zeil voor goede voertuigen.

Wanneer je de trein aanvalt, hou er dan rekening mee dat het terugschiet via turrets. Soms schiet het zelfs explosieven af, die dodelijk kunnen zijn zonder armor. Maar geen zorgen: je respawnt heel snel en er zijn geen negatieve gevolgen.

Het is de totale schade die je hele squad aanricht die bepaalt welke beloningen je krijgt, dus doe je best om je vuur richting de trein te focussen en haal het meeste uit de tijd die je hebt.

De trein verliest langzaam turrets en ook wagentjes: je ziet de huidige status bovenaan het scherm in een kleine visual. Zodra alle wagentjes zijn vernietigd, gaat ook de locomotief eraan.

Tijdens deze laatste push zal de trein trager dan voorheen terug bewegen tot deze volledig tot stilstand komt bij een benzinestation. Daar kan je nog even volledig lös gaan op de trein tot de trein ontploft.

Proficiat! Je hebt de Battle of Verdansk uitgespeeld! Maar er blijft nog één stap over.

Plots beginnen er bommen uit de lucht te vallen, maak dus dat je weg bent! Je kan op dit punt geen enkel voertuig gebruiken dus sprint naar de aangeduide locatie. (In onze ervaring kan de sprint knop soms stoppen met werken tijdens de match trouwens. Het kan een tijdelijke bug zijn, maar wees erop voorbereid dat het kan gebeuren.)

Het maakt echter niet echt uit of je de aangeduide locatie bereikt of niet. De missie eindigt hoe dan ook op dezelfde manier. Wel krijg je een extra beloning als je de plek toch bereikt. Daarover lees je meer in het volgende gedeelte van deze pagina.

Het enige wat nu nog overblijft is lekker achterover leunen, even ontspannen en gezellig de trailer voor Call of Duty: Vanguard kijken.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Warzone Battle of Verdansk beloningen uitgelegd

Er is geen event zonder beloningen. Door mee te doen in de Battle of Verdansk krijg je een unieke set, die je hieronder kunt zien:

Deze worden vooral vrijgespeeld door schade aan te richten aan de gepantserde trein. Het totale aantal schade wordt gedeeld met het team, wat ook geldt voor de beloningen. Organiseer je groep zodanig dat ze altijd op het doel schieten.

De Battle of Verdansk beloningen en vereisten zijn deze:

  • Republic Impaler (Epic Knife Blueprint): 30,000 totale schade aangericht door je squad
  • Dogfight (Epic Sticker): 45,000 totale schade aangericht door je squad
  • Timetable (Epic Watch): 60,000 totale schade aangericht door je squad
  • Clashing Sides (Epic Emblem): 75,000 totale schade aangericht door je squad
  • Siberian Strider (Epic Motorcycle Skin): 100,000 totale schade aangericht door je squad
  • Warbound (Legendary Calling Card): 135,000 totale schade aangericht door je squad
  • Little Shark (Epic Charm): Signaleer om exfiltratie aan het einde van de Battle of Verdansk
  • Dark Forest (Legendary Light Machine Gun Bravo Blueprint): Voltooi de Battle of Verdansk

Onthou dat je dit event zoveel keer kunt herspelen als je wil voor de einddatum. Je hebt dus meerdere kansen om al deze beloningen vrij te spelen.

Veel succes!

Read this next