Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone AUG en FFAR 1 worden aangepast

Alle augen hier.

De AUG en FFAR 1 assault rifles in Call of Duty: Warzone worden aangepast. Ontwikkelaar Raven Software zegt dat de zet nodig is om spelers tot nieuwe strategieën te dwingen in de battle royale-modus.

De update vond plaats op dinsdag 6 april. Beide wapens werden in Warzone geïntroduceerd na de release van Black Ops Cold War.

De AUG heeft meer recoil gekregen. Volgens Raven is de bedoeling dat "de identiteit van het wapen bewaard blijft als een 'powerhouse' terwijl we het wat moeilijk maken om mee om te gaan." De studio geeft aan dat de accuraatheid eigenlijk te hoog was voor hoe krachtig het wapen was.

De FFAR 1 heeft nu een lagere ADS ('aim down sights') snelheid. "De efficiëntie van de FFAR zorgt dat het SMGs aftroeft op lange afstanden. De FFAR moet de rol vervullen van een krachtpatser op middellange afstand maar bezwijken tegen short-range wapens."

Raven heeft ook wat bug fixes uitgevoerd voor enkele attachments.

Bekijk op YouTube
  • Rear Grip attachments die ADS snelheid verhoogden zullen dat nu effectief doen
  • De Groza 16.5" CMV Mil-Spec barrel damage 'falloff' is nu accurater
  • Bug is aangepast bij de Ember Sighting Point waar de XM4 en AK-47 een hogere ADS snelheid kregen in plaats van een lagere
  • Bug is aangepast bij de Salso Fast Mag waar de ADS snelheid van FFAR 1 en M16 niet lager werden
  • De effecten van de Pelington 703 Wrapped Suppressor zouden nu in het stats scherm moeten staan
  • De camo uitdagingen voor de R1 Shadowhunter staan nu correct bij de Geometric, Flora, en Science Camo Categories

Je kunt Warzone nukes nu al zien op de map. Er is nog maar eens een Warzone onzichtbaarheidsglitch door helikopters. Hier vind je trouwens alle nieuwe wapens, maps en operators in Season Two Reloaded.

Read this next