Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone 2.0 Signal 50 loadout, beste class build en hoe de Signal 50 te unlocken

Hoe de beste Warzone 2 sniper te bouwen

De Signal 50 is een van de snipers die je kan unlocken in Warzone 2.0.

Het is de snelst schietende sniper in Warzone 2.0, waardoor je vaak tweemaal kan schieten alvorens een tegenstander kan reageren.

Om dit wapen maximaal te benutten kun je het beste ergens gaan zitten waar je ver kunt kijken op de vele hoofdlocaties in Al Mazrah.

Op deze pagina vindt je de beste Signal 50 loadout inclusief attachments, de perk combinatie, en equipment, alsook een uitleg over hoe de Signal 50 te unlocken.

Op deze pagina:

Hoe unlock je de Signal 50 sniper in Warzone 2.0

Om de Signal 50 te unlocken in Warzone 2 moet je even spelen en genoeg XP verdienen om level 44 te bereiken.

XP verdien je beide door matches en challenges af te maken in elke mode van Warzone 2.

Wanneer je Modern Warfare 2 bezit, krijg je aan het eind van elke Warzone 2 match de 'premium XP boost'– ook heb je daardoor de optie om daily challenges in beide Multiplayer en Spec Ops te voltooien, voor nog wat extra XP verdiensten.

Warzone 2.0 beste Signal 50 loadout en attachments

Er zijn veel attachments op een gemakkelijke manier te unlocken voor de Signal 50, en - gezien het het enige wapen is op het Signal platform - unlock je er alleen attachments mee voor de Signal 50. Anders dan bij veel andere wapens, hoef je om alle attachments vrij te spelen geen andere wapens te levelen.

De beste versie van de Signal 50 unlocken is dan ook minder grindy en frustrerend dan dat het geval is bij de andere wapens. Je hoeft alleen met de Signal 50 te blijven spelen.

Beste Warzone 2.0 Signal 50 loadout

  • Barrel: FSS Jetstream (Unlocked op Signal 50 Lv. 11) / 29" TV Kilo-50 (Unlocked op Signal 50 Lv. 15)
  • Laser: Corio LAZ-44 V3 (Unlocked op MCPR-300 Lv. 3) / Muzzle: Nilsound 90 Silencer (Unlocks at Signal 50 Lv. 19)
  • Stock: SO Inline Stock (Unlocked op Signal 50 Lv. 12)
  • Underbarrel: Cornerstone Bipod (Unlocked op MCPR-300 Lv. 19) / Ammunition: .50 Cal High Velocity (Unlocks at Victus XMR Lv. 9)
  • Rear Grip: Stalwart Grip (Unlocked op Signal 50 Lv. 7) / Cronen Blockade Grip (Unlocked op Signal 50 Lv. 22)

Om mee te beginnen zullen we kijken naar de Barrel attachment – hiervoor kiezen we de FSS Jetstream, om de damage range, hip-fire accuracy en bullet velocity van de Signal 50 te verhogen.

En hoewel het hip-fire accuracy deel totaal niet relevant is voor wat je hier bouwt, is de verhoogde damage range en bullet velocity essentieel. Je wil immers dat deze sniper het geweldig doet op lange afstanden, waar elk schot geldt.

Als alternatief kun je, wanneer je de Signal 50 naar level 19 hebt gekregen, de 29" TV Kilo-50 gebruiken. Dit attachment verhoogt soortgelijke stats als de FSS Jetstream, maar verhoogt ook de recoil control.

Beide genoemde barrel opties zorgen er echter wel voor dat je Aim Down Sights (ADS) lager wordt. En dit is waardoor de keuze voor de laser sight belangrijk is. De Corio LAZ-44 V3, die beide je ADS en aiming stability verhoogt, is een goede keuze.

Echter, de laser sight heeft voor de laser functionaliteit niet de beste range, en het is ook niet extreem nodig wanneer je de - aangeraden - standaard scope van de Signal 50 gebruikt. Een alternatief hierop is dan ook handig om te hebben.

Als alternatieve optie, voor wanneer je iets meer rond wil sluipen met de Signal 50 terwijl belangrijke stats nog steeds verhoogd worden, kies je de Nilsound 90 Silencer. Dit dempt niet alleen je schoten maar verhoogt daarnaast ook de bullet velocity en recoil smoothness, waardoor het makkelijker wordt om je crosshair op je tegenstanders te houden, en je op afstand niet zo ver voor je tegenstanders moet mikken.

Gezien je wel snel wilt kunnen reageren met je sniper, en gezien er nu een aantal attachments opzitten die de ADS snelheid verhogen, is de SO Inline Stock een sterke keuze. De SO Inline Stock verhoogt de ADS snelheid terwijl ook je crouch movement- en sprintsnelheid verhoogt worden. Handig voor wanneer je een vijandelijke positie besluipt, en, mocht dit falen, je vervolgens weer weg moet rennen.

Gezien een groot deel van deze loadout gebaseerd is op precisie en niet al te veel beweging kun je ook de Cornerstone Bipod overwegen, een keuze die schoten raken makkelijker maakt door de extra stability. Hoewel deze attachment ook de ADS snelheid verhoogt, zou dat niet een te groot probleem moeten zijn. Je wil de Signal 50 immers zo bouwen dat hij effectief wordt om mee schieten vanuit één locatie.

Een extra alternatief die je zou kunnen nemen is de .50 Cal Ammunition om de bullet velocity te verhogen, hoewel je daarmee wel richting een minder campy speelstijl gaat, dus kies wat het beste bij jouw speelstijl past.

Voor de laatste attachment zijn er twee attachments voor de Rear Grip: enerzijds, is er de Stalwart Grip, die je flinch resistance verhoogt maar de aim-walking movement speed verlaagt. Anderzijds, is er de Cronen Blockade Grip die de sniper's recoil control verhoogt, terwijl aim stability iets minder wordt. Ook hier geldt: kies er een waarbij je je het meest comfortabel voelt. Als je voor de laatstgenoemde gaat is dit wel een mooie combinatie met Cornerstone Bipod.

Warzone 2 Signal 50 beste class, perk combinatie en equipment

Gezien de Signal 50 een zeer krachtige sniper rifle is, is hij perfect voor lange afstand gevechten en zeer effectief in Al Mazrah.

Of je nu alleen of met een team speelt, je wilt met de Signal 50 op de achtergrond staan en bij voorkeur in de schaduw blijven.

Daardoor kun je het beste een perk combinatie en equipment kiezen waarmee je weinig opvalt, en wanneer de kans ontstaat je vanaf een veilige afstand op hoofden kunt klikken.

Beste Signal 50 class in Warzone 2.0

  • Perk Package: Recon (Unlocked op Lv. 1)
  • Secondary: X13 Auto (Unlocked op X12 Lv. 10)
  • Lethal: Claymore (Unlocked op Lv. 25)
  • Tactical: Smoke Grenade (Unlocked op Lv. 10) / Decoy Grenade (Unlocked op Lv. 19)

Gezien de eerder gestelde doelen is Recon de perk package om hier te kiezen.

Recon bestaat uit meerdere perks inclusief Double Time, Tracker, Focus en Birdseye.

Beginnend met Double Time, dit zal je helpen met snel van locatie naar locatie te sprinten gedurende het sluiten van de cirkel. Het doet dit met dank aan de dubbele duratie van Tactical Sprint en de snellere crouch snelheid. Twee elementen die je eerder ook al verhoogt hebt met de attachment keuze.

Voor de tweede perk geeft Recon je Tracker, waardoor je vijandelijke voetstappen op de grond ziet en daarnaast death markers kan opmerken. Ook verstopt dit de kill markers die jij genereert. Deze perk maakt een rondsluipende speelstijl een stuk effectiever terwijl jij niet zo snel door anderen die rondsluipen verrast wordt.

De derde perk in dit pakket is Focus wat de flinch - het terugslageffect van wanneer jij geraakt wordt - verlaagt wanneer je ADSt. Ook verhoogt het de duur van de 'Hold Breath' functie – die uiteraard essentieel is voor elke sniper.

De vierde en laatste perk hier is deBirdseye, waardoor de UAV en Radar pings laten zien welke kant je tegenstanders opkijken – een perk waardoor jij een stuk makkelijker net om dat hoekje kan komen om je tegenstanders te verrassen.

Gezien je in Warzone 2 niet een vrije keuze kunt maken qua perks is het het waard om een blik te werpen op alle perk pakketten. Misschien staat er een bij die perfect bij jouw speelstijl past. Als je een tweede primary wapen mee wilt nemen zul je bijvoorbeeld het Weapon Specialist perk pakket nodig hebben. Je perk pakket zal hierdoor iets minder sniper georienteerd - hoewel de Spotter perk zeker handig is - worden maar het is nog steeds een solide keuze.

De keuze van je secondary wapen is uiteindelijk aan jou, maar de X13 Auto, een full-auto handgun, is hier een goede. De X13 is zeer geschikt om, of al geraakte vijanden af te maken, of als laatste nood optie wanneer iemand heel dichtbij komt. Ook zul je zat wapens verspreid over Al Mazrah vinden, vergeet daardoor niet af en toe je blik op de grond te werpen.

Gezien de focus in deze loadout op een goede plek vinden om vanaf te snipen is de Lethal aanrader hier eentje die je rug dekt.

De Claymore is een solide keuze om een ieder die je wel weet te besluipen te laten ontploffen. Het duurt echter even om de benodigde level 25 te bereiken, dus wanneer je dit nog niet bent is de Proximity Mine tot die tijd ook een optie.

Voor de Tactical keuze is het een goed idee om je wat opties te geven om ongezien te verplaatsen.

Smoke Grenades zijn hier goed, je kunt ze gebruiken om tegenstanders te ontmoedigen bepaalde routes te gebruiken of zelf ongezien ergens weg te komen.

Anders zijn de Decoy Grenades ook het proberen waard. Decoy Grenades kunnen net die afleiding zijn die jij nodig hebt om tegenstanders te verleiden om ergens te kijken.

Gezien Warzone 2 voortdurend verandert is het altijd handig om na te gaan wat nieuw is. Hou dus nooit op met experimenteren en je zult ongetwijfeld nog wat dingen vinden waar hier niet aan gedacht was maar die wel perfect bij jou passen.

Heb je het een paar keer geprobeerd en is snipen niets voor jou? Bekijk onze Warzone 2 M4 loadout en classbuild eens, of kijk eens naar de lijst van Season 1 Battle Pass skins en blueprints

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Warzone 2.0

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Joël Nicola avatar

Joël Nicola

Online Zweter

Reacties