Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone 2.0 M4 loadout en M4 class build

Alles over de beste M4 attachments, perk package en equipment.

De M4 is op dit moment de populairste assault rifle in Warzone 2.0 - en dat is niet zonder reden.

Dankzij zijn sterke basisstatistieken en breed aanbod aan attachments is dit wapen sowieso een prima keuze die je door elke situatie sleept.

Om je tijd te besparen en je zo snel mogelijk tot de tanden bewapend in Al Mazrahlos te laten, leggen we je hier alles uit over de beste Warzone 2.0 M4 loadout.

Op deze pagina:

Hoe M4 unlocken in Warzone 2.0

De M4 is direct beschikbaar in Warzone 2.0 Battle Royale, maar je moet wel eerst level 4 unlocken voor custom loadouts waarmee je de assault rifle kunt uitbouwen.

De M4 is het eerste wapen in het 'M4 Platform' progressiepad. Door de assault rifle te gebruiken en levelen, kun je geleidelijk andere wapens en attachments zoals de M16 vrijspelen.

Om tijdens de Battle Royale matches toegang te krijgen tot je custum loadout moet je Loadout Drops vinden - via Stronghold objectives of standaard drops.

Belangrijk om te weten: wanneer je van Modern Warfare 2 naar Warzone 2.0 overstapt, worden je classes niet overgeheveld. Dat houdt dus in dat je elke class opnieuw moet maken in zowel Warzone 2.0 Battle Royale als DMZ.

Beste M4 loadout en attachments in Warzone 2.0

Dit zijn onze keuzes voor de beste Warzone 2.0 M4 loadout en attachments:

  • Optic: Cronen Mini Red Dot (unlockt bij FSS Hurricane Lv. 2) of Hybrid Firepoint (unlockt bij Lachmann-762 Lv. 14)
  • Stock: Corio Precio Factory (unlockt bij M4 Lv. 7)
  • Rear Grip: Phantom Grip (unlockt bij FSS Hurricane Lv. 12)
  • Muzzle: Forge-Tac Castle Comp (unlockt bij 556 Icarus Lv. 10)
  • Barrel: Tempus Hightower 20" Barrel (unlockt bij M4 Lv. 15)

Wanneer je de Vault Edition van Modern Warfare 2.0 aangeschaft hebt, krijg je toegang tot de volledige M4 Platform attachments - waaronder enkele van hierboven - zonder ervoor te hoeven levelen.

De Cronen Mini Red Dot is een niet heel spannende maar wel prima keuze waarmee je je wapens accuracy verhoogt.

Een alternatief is de Hybrid Firepoint. Met deze optic kun je wisselen tussen een standaard reflex sight (zoals de Cronen Mini Red Dot) en een 4.3x scope die meer geschikt is voor gevechten op langere afstanden.

Wanneer je sowieso liever met een zoom speelt, is de Forge Tac Delta 4 dankzij zijn 4x zoom een goed alternatief.

Voor de M4 stock kun je het beste voor de Corio Precio Factory gaan. Deze levert extra stabiliteit en recoil control zodat het schieten op afstand eenvoudiger wordt.

Met de Phantom Grip krijg je een boost voor je Aim Down Sight- en Sprint to Fire snelheid. Aan de andere kant verbetert de Forge-Tac Castle Comp als muzzle attachment de recoil control en daarmee de stabiliteit van je wapen.

De Hightower 20" Barrel is een uitstekende keuze voor de loop van je M4. Het wapen schiet dan sneller en verbetert bovendien de Hipe Fire Accuracy en overall damage range.

Wil je iets meer experimenteren? Houd er dan rekening mee dat specifieke attachments door verschillende wapens in Warzone 2.0 vrijgespeeld kunnen worden. De Corio RE-X Pro sight bijvoorbeeld wordt op alle gerelateerde wapens unlockt wanneer je met de .50 GS hundgun level 13 bereikt en vervolgens naar level 4 doorgaat.

Het loont daarom om eerst verschillende wapens uit te proberen en daarmee zoveel mogelijk attachments te ontgrendelen, om vervolgens daarna pas écht te gaan tweaken.

Wanneer je tot slot een wapen volledig gelevelt hebt, krijg je toegang tot de Weapon Tuning. Daarmee kun je via de attachments nog preciezer aan de stats van het wapen tweaken en bijvoorbeeld je M4 volledig naar wens aanpassen.

Warzone 2.0 M4 beste class build, perk package en equipment

Dit zijn onze keuzes voor de beste Warzone 2.0 M4 secondary, perk package en equipment:

  • Perk Package: Commando (unlockt bij Lv. 1)
  • Secondary: X13 Auto (unlockt bij X12 Lv. 10)
  • Tactical: Shock Stick (unlockt bij Lv. 1)
  • Lethal: Frag Grenade (unlockt bij Lv. 1)

Voor deze loadout kiezen we voor de Commando Perk Package die bestaat uit Scavenger, Strong Arm, Resupply en High Alert.

In de jacht voor ammo tijdens matches is Scavenger een bijna onmisbare perk. Zeker wanneer je steeds meer naar het centrum van de cirkel trekt en de nodige vijanden elimineert, geeft deze perk je ammo pickups voor elke kill die je maakt.

Strong Arm is weliswaar minder essentieel, maar is wel nuttig. Je gooit dankzij deze perk je lethal en tactical grenades niet alleen verder, maar ziet ook het pad dat ze afleggen en waar ze dus komen te landen.

Voor de bonus en ultimate perks krijg je respectievelijk Fast Hands and High Alert. De eerste leent zich meer voor een run-and-gun speelstijl waarbij je je snel door de map verplaatst en voor de extra ammo gaat. De tweede laat je weten wanneer je door een andere speler bent gespot, met een pulsering aan de kant van het scherm waar dat gebeurd is.

De X13 Auto is een handgun waarmee je snel kunt schieten. Een handige backup wanneer je je M4 moet herladen, of juist wanneer je door krappe ruimtes zoals gebouwen loopt.

Wanneer je tijdens de beta aan de X12's levelvereisten hebt voldaan, krijg je toegang tot de 'Side Impact' blueprint. Wanneer je dat nog niet gedaan hebt, is het handig wat vaker je handgun te pakken om te levelen.

Als Tactical is de Shock Stick een handige tool om vijanden mee te verrassen, maar is het ook nuttig tegen voertuigen aangezien je ze ermee uitschakelt. Het is hoe dan ook een effectieve optie om vijanden onaangenaam te verrassen.

Tot slot is de Frag Grenade een uiterst degelijke keuze voor om je Lethal-slot te vullen. Het doet namelijk gewoon wat het moet doen. Combineer het met de Shock Stick of simpelweg als vergelding voor in gebouwen verschuilende vijanden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties