Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warner Bros. annuleert extra content Wii U-versie Batman: Arkham Origins

Want er is geen voldoende vraag naar.

Uitgever Warner Bros. Interactive bevestigt vandaag dat de Wii U-versie van Batman: Arkham Origins geen extra downloadbare uitbreidingen meer krijgt. Wii U-gamers die de Season Pass reeds hebben gekocht, krijgen hun geld teruggestort.

In het bijzonder wordt de aankomende, nieuwe verhaalcampagne niet voor Wii U uitgebracht. Deze komt begin 2014 nog naar pc, PlayStation 3 en Xbox 360, waarbij sterk wordt gehint naar een ontmoeting met Mr. Freeze.

Een woordvoerder van Warner Bros. Interactive verklaart aan zustersite VG247 dat het besluit is genomen omdat er te weinig vraag is naar downloadbare uitbreidingen op het Wii U-systeem.

Warner Bros. is niet de eerste derde partij die downloadbare content voor een Wii U-game schrapt: eerder besloot Ubisoft hetzelfde voor Assassin's Creed IV: Black Flag.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties