Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warhammer: Space Marine 2 bevat co-op campaign

Komt deze winter uit.

Tijdens Summer Game Fest is er nieuwe gameplay voor Warhammer: Space Marine 2 getoond. De actiegame komt deze winter uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Een exacte releasedatum is er nog niet.

De trailer onthult ook dat je de game niet enkele solo, maar ook in co-op kunt spelen met maximum drie spelers. Het is ook mogelijk om samen met een combinatie van echte en AI-gestuurde partners door de campaign te spelen.

Net zoals in de eerste game speel je als Space Marine Titus. Welke rol je co-op teamgenoten spelen, is onduidelijk. Deze keer zijn de Tyranids je belangrijkste vijand in plaats van de orcs uit de eerste game. Die voorganger dateert alweer uit 2011.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties