Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warhammer Online 'bijna' gratis speelbaar

Je moet enkel nog maandelijks betalen.

Sinds het succes van World of Warcraft regent het letterlijk MMORPG's. Zowat elke uitgever lijkt wel een massive multiplayer online game te willen maken, en ook grootmacht EA probeerde midden 2008 met Warhammer Online: Age of Reckoning tegengewicht te bieden voor de gigantische populaire MMORPG van ontwikkelaar Blizzard.

Hoewel Warhammer Online een meer dan degelijke game was en naar behoren verkocht heeft EA nu besloten om toekomstige spelers een cadeau te geven. Vanaf nu moet je helemaal niets meer betalen om het spel in huis te halen. Het enige wat je moet doen is de 10-day free trail downloaden, waarna je de optie krijgt om Warhammer Online ongelimiteerd te spelen.

Er zit wel een kleine adder onder het gras. Het aanschaffen van de MMORPG van EA is vanaf nu gratis, spelers die ermee aan de slag willen gaan zullen wel nog steeds maandelijks een vast bedrag moeten betalen. Mensen die Warhammer Online in de toekomst toch nog in de winkels kopen krijgen van EA dertig dagen gratis toegang tot hun spel.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties