Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warhammer: End Times - Vermintide krijgt gratis DLC

Game is ook meer 300.000 keer verkocht.

De Zweedse ontwikkelaar Fatshark geeft aan dat Warhammer: End Times - Vermintide op 3 december gratis downloadbare content krijgt. De studio maakt ook bekend dat de game 300.000 keer is verkocht.

De DLC heet Sigmar's Blessing en voegt nieuwe features aan de game toe. Zo krijgt Vermintide een altaar dat spelers in staat stelt om hun loot in te ruilen voor betere wapens. Verder zijn er nieuwe en unieke drops toegevoegd voor alle rood gemarkeerde wapens. Dit zijn de meeste zeldzame wapens in de game.

Fatshark zegt dat er naast Sigmar's Blessing nog meer DLC voor de game in de maak is. De ontwikkelaar werkt onder andere aan een Private Mode die het mogelijk maakt om in je eentje te spelen.

Vermintide krijgt in de toekomst tevens een Realism Mode die de interface volledig weghaalt. Fatshark hint ook naar een Surival Mode waarin je stand moet zien te houden tegen steeds sterker wordende tegenstanders.

Niet alle toekomstige DLC is gratis. Fatshark is van plan om gratis en betaalde DLC met elkaar af te wisselen.

Warhammer: End Times - Vermintide is nu speelbaar op de pc. Fatshark heeft inmiddels laten weten dat de game volgend jaar ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One komt.

Het nieuwe altaar

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Warhammer: End Times - Vermintide

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties