Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warhammer 40,000: Space Marine viert tiende verjaardag met Anniversary Edition

For the Emperor!

Ontwikkelaar Relic Entertainment brengt ter ere van de tiende verjaardag van actiegame Warhammer 40,000: Space Marine een Anniversary Edition uit. Momenteel is de nieuwe versie enkel beschikbaar op de pc. Daar is de nieuwe versie wel gratis voor wie de originele game al bezit.

De Anniversary Edition bevat alle DLC die ooit voor de game is uitgebracht. Dat zijn vooral extra wapens en armour om je Ultramarine mee uit te rusten, evenals enkele extra maps. Daarnaast bevat de nieuwe uitgave ook de volledige soundtrack, pdf-versies van de oorspronkelijke handleidingen en heel wat artwork.

Bekijk op YouTube

Warhammer 40,000: Space Marine kwam in 2011 uit voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Als Ultramarine neem je het op tegen quasi eindeloze legers Orks. De game werd destijds bijzonder goed onthaald. We hopen dan ook dat deze Anniversary Edition een eerste stap richting een volwaardige sequel is.

Space Marine is een ietwat vreemde eend in de bijt. De meeste Warhammer 40K-games die uitkomen zijn meestal een stuk strategischer. Hier lees je nog eens onze Warhammer 40,000: Dawn of War 3 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Warhammer 40,000: Space Marine

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties