Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 aangekondigd

Komt volgend jaar uit.

Ontwikkelaar Relic Entertainment en uitgever Sega kondigen Warhammer 40,000: Dawn of War 3 aan. De game komt in 2017 uit voor de pc.

Volgens producent Stephen Macdonald bevat de nieuwste titel in de Dawn of War-reeks 'de grootste units die we ooit in een game hebben gestopt.' Hij geeft ook aan dat de game elementen uit voorgaande Dawn of War-games combineert, zoals het bouwen van basissen en het gebruik van Hero Units.

In een eerste trailer voor de game zijn onder andere Space Marines, Orks en Eldar te zien. Op de officiële Dawn of War-website wordt aangegeven dat je gedurende de campaign van Dawn of War 3 als elk van deze drie rassen speelt.

Dawn of War 3 is een strategiegame die zich in het Warhammer 40,000-universum afspeelt. Eerder dit jaar zijn er al meerdere games uitgebracht die ook van deze licentie gebruik maken. Zo lees je Johnny's Battlefleet Gothic: Armada review op de site.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Getagged als
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties