Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warframe voor Nintendo Switch releasedatum onthuld

Overal ruimteninja's.

Warframe lanceert op 20 november voor de Nintendo Switch. Dat maakte Digital Extremes tijdens de Nintendo Direct-conferentie bekend.

Net als op de pc, PlayStation 4 en Xbox One is Warframe ook op de Switch free-to-play. De port is in handen van ontwikkelaar Panic Button, die eerder ook al Doom, Wolfenstein: The New Colossus en Rocket League naar Nintendo's console bracht.

De third-person shooter is intussen bijna vijf jaar oud, maar krijgt nog steeds updates. Zo kunnen PlayStation 4- en Xbox One-spelers vanaf vandaag aan de slag met Mask of the Revenant en is de gratis Fortuna-expansie in aantocht.

Met Nintendo Direct achter de rug is er nog meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo kondigde Nintendo NES-controllers voor de Switch aan en werd bekendgemaakt dat Nintendo Switch Online volgende week lanceert.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties