Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warframe ondersteunt vanaf nu cross-play

Cross-save laat nog even op zich wachten.

De nieuwste update voor Warframe maakt het mogelijk om de game cross-play te spelen met spelers op de pc, PlayStation, Switch en Xbox.

Die feature werd al in 2021 aangekondigd, maar is nu pas toegevoegd door Digital Extremes. In een reactie laat de ontwikkelaar weten dat 'de muren tussen de verschillende platformen zijn gesloopt zodat de volledige community samen de game kan spelen'.

Cross-play is een optionele functie. Je kunt ze dus op eender welk moment in- of uitschakelen. Als de functie is ingeschakeld, kun je chatten en squads vormen met spelers op andere platformen. Voice chat met die spelers is er nog niet, maar wordt op een later moment toegevoegd.

Samen met cross-play werd in 2021 ook cross-save aangekondigd. Die functie laat voorlopig nog op zich wachten. Het is dus nog niet mogelijk om je progressie over te zetten naar een ander platform.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Warframe

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties