Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warframe krijgt later dit jaar cross-play en cross-save

Kruist vakje af.

Warframe krijgt later dit jaar cross-play en cross-save. Dat onthulde ontwikkelaar Digital Extremes tijdens TennoCon 2021.

Hoewel de ontwikkelaar geen concrete datum vermeldde, speel je dankzij de functie nog ergens in 2021 samen met andere spelers op console, pc en Switch. Welke progressie er dankzij de cross-save-functionaliteit precies over te dragen valt en naar welke platformen je de gemaakte progressie precies kunt overdragen, vermeldde Digital Extremes niet tijdens het evenement.

"De community is erg belangrijk voor ons. Het toevoegen van cross-play en cross-save is een van de vele inspanningen die we doen om meer spelers samen te brengen. Daar hoort ook het uitbreiden van de snelle, vloeiende en actievolle gevechtservaring naar andere globale gamingplatformen bij", aldus Sheldon Carter van Digital Extremes.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties