Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Warcraft-film bekend

Fantasiefilm eind 2015 in de bioscoop.

Blizzard Entertainment brengt op 18 december 2015 de verfilming van de succesvolle Warcraft-games uit. De releasedatum van de fantasieprent is bekendgemaakt via Twitter. De film wordt gemaakt door Legendary Pictures en Universal Pictures is er de uitgever van.

Veel informatie is er verder nog niet over de film bekend. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Colin Farrell en Laura Palmer gevraagd zijn om mee te spelen. Het budget van de film zou al meer dan 100 miljoen dollar betreffen.

Al sinds 2006 is bekend dat Warcraft wordt verfilmd, maar het proces werd alsmaar uitgesteld. Ondertussen hebben verschillende scenarioschrijvers en producenten zich al over de film gebogen. De productie start dan toch echt in januari van 2014.

Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties