Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warcraft 3 krijgt widescreen-ondersteuning

Blizzard ziet het bredere plaatje.

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe update uitgebracht voor Warcraft 3. De update voegt widescreen-onderteuning toe aan de game. De patch was sinds februari al uit te proberen op de testservers van Blizzard en is nu dus voor iedereen beschikbaar.

In de menu's en interface zijn zwarte balken toegevoegd om te voorkomen dat je een uitgerekt beeld krijgt. In de game zelf is er wel een volledige ondersteuning voor bredere resoluties.

Daarnaast breidt de update de bestaande lobby's uit naar 24 personen. Ten slotte zijn er ook een hele reeks aanpassingen om de gameplay beter te balanceren.

De hernieuwde aandacht voor Warcraft 3 voedt de geruchten dat er een remake van die game in de maak is. Er is meer Blizzard-gerelateerd nieuws. Zo zijn recent de BlizzCon 2018 data aangekondigd.

Getagged als

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties