Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wapenlevels blijven gelijk bij Prestige in Black Ops 2

Weer een ergernis minder.

Op twitter meldde David Vonderhaar van Treyarch dat na het behalen van Prestige in de multiplayer van Black Ops 2 de behaalde levels voor je wapen niet terug worden gezet naar nul. In het vorige Call of Duty-deel was dit wel het geval en werd hierover veel geklaagd. Als je in de multiplayer jouw soldaat tot het maximale level hebt weten te brengen, kun je er voor kiezen om Prestige te gebruiken. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een heel prestigieus level en krijg je hiervoor een speciaal embleem naast je gamertag. Je kunt meerdere keren prestigen.

Onderdeel hiervan is wel dat je normale level weer helemaal terug naar af gaat en je alle wapens opnieuw zal moeten ontgrendelen, waardoor je dus lekker bezig kunt blijven met de game. Voorheen verloren wapens echter ook hun level. In het dit najaar verschijnende Black Ops 2 is dat dus niet het geval. Na het ontgrendelen is jouw favoriete wapen dus ook weer voorzien van de vrijgespeelde camouflage en attachments.

De prestigieuze multiplayer van Black Ops 2

Over de auteur

Thomas Mak avatar

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Reacties