Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Waarschijnlijk (weer) geen The Last Guardian op de E3

Gaan we hem ooit nog spelen?

Sony wil geen uitspraken doen over een eventuele demonstratie van Team ICO's nieuwste wondergame The Last Guardian op het E3 2012 event in Los Angeles dat over krap drie weken georganiseerd zal worden.

Naar alle waarschijnlijkheid geen E3 event dus maar toch wist Sony mede te delen dat Team ICO op dit moment nog steeds druk werkt aan de nieuwe game die al enkele jaren geplaagd wordt door vertraging en wisselingen in het ontwikkelteam. "Er wordt gewerkt aan The Last Guardian maar we hebben geen nieuws wat we op dit moment kunnen delen over een demonstratie op de E3", tweette Game Informer's Jim Reilly na een interview met Sony.

Sinds de introductie van The Last Guardian op Sony's E3 2009 pers conferentie heeft de game slechts twee andere verschijningen gemaakt, allebei op de Tokyo Game Show van 2009 en 2010. Daarna is er niets meer vernomen van de game. Wel heeft Sony aangegeven dat onder andere Sony Santa Monica helpen met het afronden van het ontwikkelproces van de game.

The Last Guardian - interview + trailer
Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties