Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dev wil meer Batman na Arkham City

Rocksteady nog niet klaar met reeks.

In een interview met Computer&Videogames heeft Dax Ginn van developer Rocksteady gezegd dat ze nog lang niet klaar zijn met Batman-games maken.

"Ik denk dat, zolang dat we het nog leuk vinden en we het gevoel hebben dat we iets kunnen toevoegen aan het Batman universum...Want zo voelt het. Er gebeuren fantastische dingen rond Batman rond heel de wereld op dit moment en we hebben het gevoel dat we onze eigen kleine bijdrage daaraan toevoegen in de vorm van het Arkham-universum."

Ginn zegt dat zolang ze het gevoel hebben dat ze leuke verhalen kunnen vertellen, ze ermee voortgaan. Maar dat is niet helemaal de keuze van Rocksteady. De rechten van Batman liggen namelijk bij Warner Bros., de eigenaar van Rocksteady.

Maar ook al heeft Ginn niet de volle controle over wat er in de toekomst zal gebeuren, hij is toch optimistisch over een derde deel in de Arkham-reeks.

"Ik heb het gevoel dat we echt in die sweet spot zitten met de games die we maken en de kansen die we hebben dus ik wil echt niet dat dat veranderd."

Batman: Arkham City verschijnt 21 oktober. Lees hier onze uitgebreide preview van de game.

Gameplay beelden uit Arkham City
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties