Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Waar werkt Irrational Games aan?

Ken Levine blijft koppig zwijgen...tot E3?

Irrational Games klinkt je misschien niet heel bekend in de oren, maar deze studio is onder andere verantwoordelijk voor het originele BioShock. We gingen enkele weken geleden nog eens opnieuw aan de slag met de game in onze Replay of FastForward'-feature, maar hoe zit het eigenlijk nog met Irrational Games? Waar werken deze jongen onder leiding van Ken Levine aan?

Wel, op die vraag krijgen we voorlopig geen antwoord. Ken Levine himself zal met zijn volledige team aanwezig zijn op de PAX East Convention waar naar goede gewoonte enkele nieuwe titels het licht zien, maar Irrational Games zal de lippen stijf op elkaar houden. "Ik zit in een paar panels en al mijn medewerkers zullen ook aanwezig zijn op Pax East, maar we hebben geen plannen om een nieuwe game voor te stellen", aldus Levine.

Of de man ooit terug richting de productie van een nieuwe BioShock zal gaan wou hij niet kwijt. We verwachten dat Ken Levine op de aankomende E3 wel wat nieuws te vertellen zal hebben over zijn nieuwe project. We kunnen haast niet wachten!

Reacties