Skip to main content

Waar vind je het wit reuzenpaard in Zelda Tears of the Kingdom

Zo voltooi je 'Een foto voor de Faron-stal'

Je moet een wit reuzenpaard vinden in Zelda: Tears of the Kingdom als deel van een mini-missie die je krijgt in de Faron-stal in de zuidelijke helft van Hyrule. In de missie moet je gewoon een foto maken van het reuzenpaard om in de stal op te hangen, maar wij gaan iets extra doen. Je zult immers een hele reis maken om bij het paard te komen!

Paarden zijn een belangrijk onderdeel van het verkennen van de omgeving in Zelda: Tears of the Kingdom, bezoek onze gids om te leren hoe je normale paarden temt.

We laten je zien waar je het wit reuzenpaard vindt in Zelda: Tears of the Kingdom, plus hoe je de mini-missie 'Een foto voor de Faron-stal' start.

Op deze pagina:

Als je meer wil leren over jouw avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Hoe je de mini-missie ‘Een foto voor de Faron-stal’ start in Zelda Tears of the Kingdom

Voordat je op zoek kunt gaan naar het wit reuzenpaard, moet je de missie 'Een foto voor de Faron-stal’ starten in Zelda: Tears of the Kingdom. Hiervoor moet je naar de Faron-stal gaan.

Je kan de Faron-stal vinden in Faron in de zuidelijke helft van Hyrule. We hebben de exacte locatie op de kaart hieronder aangegeven. De coördinaten voor de Faron-stal zijn 0518, -3442, 0047.

Zelda TOTK, Highland Stable map location
Image credit: Eurogamer/Nintendo

Als je bij de stal aankomt, ga dan naar binnen en ga naar de kant waar een paar tafels en stoelen staan. Kijk hier naar de muur, je een lege kader moeten zien. Loop naar de kader en druk op ‘A’ om het te onderzoeken .

zelda totk highland stable blank frame on wall

Padok zal nu met Link praten en hem vertellen dat hij een foto wil van het wit reuzenpaard om in de lijst te stoppen. Dit is het begin van de missie ‘Een foto voor de de Faron-stal’.

Waar je het wit reuzenpaard vindt

Om het wit reuzenpaard te vinden, moet je naar het meer van de paardengod gaan, ten zuidoosten van de Faron-stal. Er zijn een paar manieren om bij het meer te komen. Je kunt een Raket aan jouw schild hechten, omhoog vliegen en naar het meer zweven. Je kunt te voet gaan en de bergen beklimmen, of je kunt op je eigen paard over het pad rijden dat ernaartoe leidt. Wij kozen voor het laatste.

Als je het pad naar het meer neemt, kan je een Steen-Talus tegenkomen als je in de buurt van de Paard-God Brug komt. Je hoeft hier niet tegen te vechten als je dat niet wilt, je kunt gewoon over de brug blijven rijden omdat hij je hier niet zal volgen.

Hier vind je het wit reuzenpaard:

zelda totk giant white stallion map location

Zodra je over de brug van de paardengod bent, blijf je het pad volgen tot je bij een doodlopende weg komt. Hier zie je het wit reuzenpaard grazen op wat gras. De coördinaten zijn ongeveer: 0786, -3723, 0081.

zelda totk giant white stallion photo

Om de missie 'Een foto voor de Faron-stal’' te voltooien, moet je gewoon een foto van het paard maken. Onthoud dat deze foto op de muur van de stal komt te hangen, dus neem de tijd om een goede foto te maken.

Als je eenmaal een foto hebt waar je tevreden mee bent, heb je twee keuzes. Je kan terugkeren naar de Faron-stal en met Padok spreken om de missie te voltooien, of je kan het wit reuzenpaard proberen te temmen.

Hoe tem je het wit reuzenpaard in Zelda Tears of the Kingdom

Om het wit reuzenpaard in Zelda: Tears of the Kingdom te temmen heb je behoorlijk wat energie nodig. Als je moeite hebt om dit paard te temmen, kun je altijd wat energieherstellende of energieverhogende maaltijden of drankjes bereiden. Je kunt veel Energiesprinkhanen vinden in het gebied rond de stal door het gras te maaien, de sprinkhanen maken een goed drankje.

Als je nog steeds problemen hebt met het temmen van het paard, moet je misschien meer Tempels bezoeken om Lichtbollen te krijgen waarmee je extra energie kunt krijgen door ze aan een godinnenbeeld te schenken.

Zoals je ook zou doen als je een normaal paard probeert te temmen, moet je dit paard besluipen. Het is handig om hier een stilte maaltijd of drankje te gebruiken. Je kan ook een pantser dragen dat je stiller maakt, zoals een Ninja-pantser. Zodra je achter het paard sluipt, druk je op 'A' om het te bestijgen wanneer daarom wordt gevraagd en druk je herhaaldelijk op 'L' om het te kalmeren.

zelda totk link sneaking up on giant white stallion

Let op jouw energie. Als het tot de laatste helft is gezakt, raden we je aan om een jouw energieherstellende items te gebruiken.

Je moet volhouden en het wit reuzenpaard blijven kalmeren tot het uiteindelijk stopt met jou van zich af te gooien. Wanneer het gekalmeerd is, rijd je ermee terug naar de Faron-stal om het te registreren. Het enige dat je moet onthouden bij het registreren van dit paard is dat je het zadel of hoofdstel niet kunt aanpassen omdat het paard te groot is.

zelda totk padok

Als je jouw paard hebt geregistreerd, onderzoek je de lege kader opnieuw en Padok zal je aanspreken, zeg hem dat je een foto wil ophangen. Dan kun je kiezen welke foto je aan de muur wilt hebben en Padok zal hem direct ophangen.

zelda totk link and padok

Als belonging krijg je één stalpunt, een maaltijd van hoog niveau en (als je ze hebt getemd) het wit reuzenpaard zelf.

Als je nog meer paarden wil temmen, ga dan op zoek naar Ganons reuzenpaard en Zelda's gouden paard.Veel plezier tijdens jouw avontuur door Hyrule!

Read this next