Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vrouwelijke Ratchet and Clank: Rift Apart protagonist heet Rivet

Volgende State of Play aangekondigd.

Het nieuwe Ratchet and Clank: Rift Apart speelbaar vrouwelijk hoofdpersonage heet Rivet. Dat maakt Insomniac Games bekend op de PlayStation Blog.

Naast de onthulling van haar naam toont Insomniac Games ook een nieuwe gameplaytrailer. Die onthult dat Rivet een vrouwelijke Lombax-verzetsstrijder is uit een dimensie waar Dr. Nefarious al zijn vijanden opjaagt. Ook kom je meer te weten over de nieuwe locaties, wapens en gameplay.

Verder krijg je ook de vijf armor sets uit de Digital Deluxe Edition te zien. Dat zijn de Imperial-, Scavenger-, Android-, Rebel- en Hacker-outfits.

Later deze week mag je nog heel wat nieuwe info verwachten. Ratchet and Clank: Rift Apart krijgt op 29 april om 23:00 uur een eigen State of Play. Die stream is zoals gewoonlijk te bekijken via Youtube en Twitch.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties