Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vrouw in hoofdrol Assassin's Creed 3?

WO II zou de setting kunnen worden.

Assassin's Creed II ligt pas binnen een maand in de winkelrekken en Ubisoft laat haar plannen al los voor een derde deel. Producent Sebastien Puel liet aan Xbox World 360 enkele ideeën los die de ontwikkelaar heeft rond het hoofdpersonage en de mogelijke setting van Assassin's Creed III.

"We zijn aan het praten over de mogelijkheid om een vrouwelijk personage te introduceren in deeltje drie. Het zou erg leuk voor de speler kunnen zijn, maar we moeten de juiste periode en plaats vinden om dit idee binnen de reeks te introduceren," aldus Puel. "De eerste inspiratie voor een nieuwe Assassin's Creed moet altijd komen vanuit een tijdsperiode".

De man gaat verder door de Tweede Wereldoorlog als voorbeeld te nemen. Hij geeft aan dat tijdens het bekende conflict de economie in Engeland en Frankrijk onder leiding van vrouwen stond, omdat de mannen druk bezig waren aan het front. "Binnen die context zou de introductie van een vrouwelijke held bijvoorbeeld goed werken," gaf Puel aan.

Ubisoft heeft zonder twijfel nog grootse plannen voor Assassin's Creed. "Het prachtige aan deze reeks is dat we nagenoeg eindeloos kunnen blijven uitbreiden," zo vertelde creative director Patrice Fortier. "Men vraagt me dikwijls of we nog een derde game na ACII zullen maken...ik bedoel, we kunnen er zelfs 35 maken binnen deze franchise".

Laten we eerst maar even afwachten tot het tweede deel beschikbaar is vanaf 20 november.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties