Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Extra voor vroege kopers Pokémon B&W

Meer bepaald legendarische Pokémon Victini.

Eerder vandaag lieten we al weten dat Pokémon Black & White de laatste delen binnen de serie voor de DS zullen worden, maar nu laat Nintendo ons nog snel via een officieel persbericht weten dat liefhebbers van Pokémon best zo vroeg mogelijk de aankomende Black en/of White editie voor de DS in huis halen. Vroege vogels die het spel tussen 4 maart en 22 april aanschaffen kunnen namelijk de uitermate zeldzame - en niet in het spel te vangen - Pokémon Victini verkrijgen.

Wie er snel bij is kan een speciale Liberty Pass ontvangen via de Nintendo Wi-Fi Connection (hiervoor is een verbinding met breedbandinternet nodig) of via de Game Mania winkels op 5 maart. De zeldzame bezitters van deze speciale Liberty Pass kunnen hiermee de nooit eerder geziene mythische Victini vangen.

Victini – de Victory Pokémon – is de eerste Pokémon met een combinatie van de types Psychic en Fire. Victini's unieke en exclusieve vaardigheid Victory Star verhoogt niet alleen zijn eigen nauwkeurigheid in gevechten, maar verhoogt ook de nauwkeurigheid van je andere ingezette Pokémon. Het gebruik van Victini heeft een grote impact in elk Pokémon-gevecht, en dat geldt in het bijzonder voor de Triple Battles, een unieke nieuwe vechtvorm in Pokémon Black & White.

Je hoort het dus: wil je letterlijk alles halen uit deze veelbelovende DS-game, dan heb je anderhalve maand de kans om het spel aan te schaffen en Victini te downloaden. En laten we hier nog even aan toevoegen dat Victini alweer de 494ste Pokémon is. Waar is de tijd dat we nog konden rondkomen met 150 exemplaren...

Geen Victini te bespreuren in deze trailer

Reacties