Skip to main content

Vostok Games lanceert versie 0.27a van Survarium

Nieuwe modus, nieuwe wapens, nieuwe balans.

Survarium-versie 0.27a is vanaf heden te downloaden, zo maakt Vostok Games bekend. De free-to-play shooter is daarmee voorzien van een nieuwe spelmodus, Research. Daarin neem je het in teams tegen elkaar op en verover je zogenaamde 'mobile research units' op de map.

De units verzamelen informatie over het gebied waarin je vecht. Hoe meer units je team in bezit heeft, hoe sneller de informatie wordt ingewonnen. Wie aan het eind van de ronde de meeste info heeft verzameld, wint. Daardoor kun je al winnen met één unit onder je hoede, als je er maar snel genoeg bij bent.

Daarnaast geeft versie 0.27a je toegang tot nieuwe wapens, die in sommige gevallen uniek zijn per factie. Zo hebben de Fringe Settlers nu de shotgun Saiga-12 tot hun beschikking. De Renaissance Army heeft er drie extra wapens bij, de PKP Pecheneg, Vepr-12 en de SOK-94. Wanneer je ze kan gebruiken, hangt af van je level.

Vostok Games heeft tevens aanpassingen gedaan aan de beloningen die je krijgt van matches, samen met een nieuwe balans in de ervaringspunten. Ook zijn er dagelijks veranderde missies te voltooien. Lees voor meer informatie de Survarium patch notes.

Survarium is de nieuwe shooter van de makers van S.T.A.L.K.E.R. De game is in open bèta en daardoor direct te downloaden en te spelen. Momenteel geeft Eurogamer Benelux codes weg voor een Premium-account, dus neem zeker een kijkje op de wedstrijdpagina.

Een mobile research unit

Read this next