Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Voorlopig nog geen Kingdom Hearts 3

Eerst nog wat jaarlijkse spin-offs.

Geestelijke vader van de Kingdom Hearts-reeks Tetsuya Nomura heeft in een interview met Japans gamesmagazine Famitsu gezegd dat Sora, de hoofdrolspeler van Kingdom Hearts 1 en 2, niet de hoofdrol zal spelen in de volgende Kingdom Hearts-game die verschijnt. Met andere woorden: de volgende Kingdom Hearts-game wordt niet Kingdom Hearts 3 maar een spin-off. De komende game zal vanuit het perspectief afspelen van een personage dat voorlopig al heel belangrijk is geweest in de verhaallijn.

In datzelfde interview zei Nomura ook dat hij van plan is elk jaar een Kingdom Hearts in één of andere vorm uit te brengen. Leuke trend voor een franchise die ooit zo geprezen werd voor zijn charme en originaliteit. Kingdom Hearts 3 moeten we volgens Nomura pas verwachten in 2012.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen