Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Voorlopig geen Mass Effect MMO

BioWare druk bezig met "andere projecten".

Alle fans van Mass Effect die hopen om ooit aan de slag te gaan met een MMORPG binnen dat universum krijgen vandaag slecht nieuws op hun bord.

Ray Muzyka, een van de kopstukken bij ontwikkelaar BioWare, liet namelijk weten dat er geen plannen zijn om rond Mass Effect een MMO te maken. De man laat wel weten dat het perfect mogelijk zou zijn, maar voorlopig moeten we er dus niet op hopen.

In één adem vertelde de man dat Star Wars: The Old Republic de MMO-focus van BioWare is, en dat dat nog vele jaren na de initiële lancering zo zal blijven.

Maar wat zal de toekomst buiten SWTOR en Mass Effect 3 nog brengen? "Er zitten enkele nieuwe dingen in de pijplijn waaraan onze studio in Edmonton werkt," liet Muzyka weten. "Natuurlijk kijken we ook naar de toekomst van Mass Effect en Dragon Age...dat zijn epische reeksen. Zo is Mass Effect 3 bijvoorbeeld de start van een Galactische oorlog. De komende jaren zien er goed uit voor ons".

Mass Effect 3 zal begin 2012 uitkomen, terwijl Star Wars: The Old Republic dit jaar nog in de winkelrekken te vinden zou moeten zijn. Wanneer dat zal gebeuren is momenteel nog onduidelijk.

Gameplay rechtstreeks uit Mass Effect 3.
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties