Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Voor consoleversie van Modern Warfare 2 moet je geen telefoonnummer opgeven

Bel me niet.

Activision meldt dat je enkel een telefoonnummer moet opgeven als je de pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 wilt spelen. Voor de consoleversies hoeft dat dus niet.

Spelers moeten sinds mei 2020 ook een telefoonnummer opgeven en tweestapsverificatie instellen als ze Warzone willen spelen. Omdat de Ricochet anticheatsoftware merkte dat veel cheaters op een illegale manier via Warzone probeerden binnen te geraken bij Modern Warfare, trekt hij zijn sms-beleid nu door naar Modern Warfare 2 en Warzone 2.0.

Door een telefoonnummer van een vast abonnement op te geven en tweestapsverificatie in te schakelen, kan Activision cheaters en illegale accounts zo veel mogelijk buiten de game houden.

De uitgever benadrukt dat spelers met een bestaand account niet opnieuw een telefoonnummer moeten verifiëren en dat het bovenstaande niet gebruikt gaat worden voor marketingdoeleinden.

Enkele dagen geleden raakte bekend dat je naast Overwatch 2 ook voor de pc-versie van Modern Warfare 2 een telefoonnummer moet opgeven en volgens een gerucht brengt Activision in 2023 geen nieuwe Call of Duty uit, maar wel een uitbreiding voor Modern Warfare 2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties