Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volledige Super Mario Advance-reeks nu beschikbaar via Nintendo Switch Online

Geen voorschot meer.

Nintendo heeft de Super Mario Advance-reeks vervolledigd in de Gameboy Advance-bibliotheek van Nintendo Switch Online voor Expansion Pack-abonnees.

Naast het in februari toegevoegde Super Mario Advance 4 zijn Super Mario Advance, Super Mario Advance 2 en Super Mario Advance 3 nu ook beschibaar in de catalogus van de abonnementsdienst.

De games uit de Super Mario Advance-reeks kwamen tussen 2001 en 2003 uit voor GameBoy Advance. Niet alle titels uit die reeks waren echter nieuw, want Super Mario Advance 1, 3, en 4 zijn remakes van respectievelijk Super Mario Bros, Super Mario World 2: Yoshi's Island en Super Mario Bros. 3.

Wil je meer weten over de bibliotheek van dit abonnement? Klik dan zeker eens door naar de lijst met alle Nintendo Switch Online games.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties