Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Volledige installatie Call of Duty: Black Ops Cold War op Xbox Series X vereist 190GB

Groter dan voorzien.

Als je Call of Duty: Black Ops Cold War in zijn geheel installeert op de Xbox Series X, dan neemt dat ongeveer 190GB van de SSD in beslag.

Een Reddit-gebruiker deelde een foto waarin je ziet dat alle onderdelen van Black Ops Cold War samen 187,9GB van je SSD vragen. Dat is 52GB meer dan wat Activision vorige week beweerde toen het de totale groottes van Call of Duty: Black Ops Cold War op next-gen consoles aankondigde.

Gelukkig kun je dat totaal nog verminderen als je ervoor kiest om bepaalde onderdelen van de game niet te installeren. Zo kun je ervoor kiezen om Zombies (7,5GB), de HD textures (38,2GB) en raytracting (11,8GB) niet te installeren. Maar zelf dan is de totale grootte nog steeds 130,4GB.

Volgens verschillende reviews is er op de SSD van de Xbox Series X en S sowieso slechts 80 % voorbehouden voor games. Al de rest wordt ingenomen door het besturingssysteem van beide next-gen consoles.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties